امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(28-02-2014، 17:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت .. ◦(..•˘__˘•..)◦

سلــآم ســآرآ !! ^.^

(28-02-2014، 17:24)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:22)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سلام گفتما

اسم همه تغییر کرد به غیر از من 
من میخواستم sun shine بشم فهمیدم یکی اینو داره 
الان میخوام بزارم pixel man

هــــووم الــآن مــنو شنــآختــی ؟
ببخشید اسم قبلی تو چی بود

(ملینا جوجو)
|:
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
آگهی
من برم،حالم خوب نی :/
خدافظ همه ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(28-02-2014، 17:24)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت .. ◦(..•˘__˘•..)◦

سلــآم ســآرآ !! ^.^

(28-02-2014، 17:24)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:22)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:19)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سلام گفتما

اسم همه تغییر کرد به غیر از من 
من میخواستم sun shine بشم فهمیدم یکی اینو داره 
الان میخوام بزارم pixel man

هــــووم الــآن مــنو شنــآختــی ؟
ببخشید اسم قبلی تو چی بود

(ملینا جوجو)

یادم اومد
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
اوااااااااااا ملینا تویی Big GrinBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 73
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(28-02-2014، 17:28)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوااااااااااا ملینا تویی Big GrinBig Grin

هـــــــــووم ((:

تــوهم اسمتــو عوض کــردی ؟؟ تــو کیـــی ؟؟
|:
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
همه رفتن منم برم پس
گــفـتگـوے آزاد【85】 73
من حوصلم سر رفته چی کار کنیم ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(28-02-2014، 17:31)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه رفتن منم برم پس

منو تــو خمــآری نــزار بگــو کـــــیی بــد بــرو ! |:
|:
هع!ادم باحالا رفتن!!ماهم میریم!!!
سلام(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان