امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی تو دنیا خوشمزه تر از چیز برگره؟
کشیدن زیر کسایی که خیلی مغرورن اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
آگهی
(01-05-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای رسیدن به چیز برگر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296628
راه جدید رو برو
راه مسدود است
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS*

بوسه روی لب یار :|
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(01-05-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز کسیو تو این انجمن ندیدم که مغرور باشه واقعا
یا شایدم بچه ها به من لطف داشتن که من مواجه نشدم با همچین چیزی
ولی اگه کسی ناراحتت کرده یا چیزی بهت گفته ، بهم بگو لطفا
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(01-05-2021، 13:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز کسیو تو این انجمن ندیدم که مغرور باشه واقعا
یا شایدم بچه ها به من لطف داشتن که من مواجه نشدم با همچین چیزی
ولی اگه کسی ناراحتت کرده یا چیزی بهت گفته ، بهم بگو لطفا
خخ بهار جان
من اینجا شخصیتم جوریه که اصولا کسی نمیتونه مغرور بودنشو بم نشون بده اصن با خیلیا نمیپرم که بخوان ناراحتم کنن
ولی یارو با مالش و ماساژ واس چارتا بزرگتر از خودش یه مقام گرفته
متاسفانه الان خودشو بالاتر از بقیه میبینه
طرف تا دیروز با عرض معزرت با شرت تو تاپیک عکس میزاشت دو نفر لایکش کنن لااقل
الان اومده اینجا داره چرت و پرت تف  میده جم کن عمو جم کن
چار نفر چیزی بت نمیگن دیگه تو که نباید از ملت بالا بری که
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ
(01-05-2021، 13:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:07)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووون :1

نمري يوخ ما يه حاجيبيش نداريما :!

:!

من برم بچه داري بچم داره گريه ميكنه :!

عع دو بار گفتم :!
ن بابا عزراییل رفیقمه فلن بام کاری نداره

برو خدا پشتو پناهت v:

آمدم :!
:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!

خدا به عقل به بي عقلان عنايت بفرما
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek

پیتزا
 سپاس شده توسط *VENUS*
(01-05-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوسه روی لب یار :|

...... :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-05-2021، 13:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا عزراییل رفیقمه فلن بام کاری نداره

برو خدا پشتو پناهت v:

:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!:!:!:!:!:!:!:​!:!:!:!::!:!:!::!:!:!::!:!::!:!::!:!:!::!:!:!:!::!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:
خيلي جذابيد ........:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!:!::!:!:!:!11:!:!:!11:!

بچه شیرشو خورده ؟ عاروقشو زده دیگه ؟
ناشناس
(01-05-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 13:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!!:!:!:!:!:!:!:​!:!:!:!::!:!:!::!:!:!::!:!::!:!::!:!:!::!:!:!:!::!!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:
خيلي جذابيد ........:!:!!:!:!:!:!:!:!:!:!::!:!:!:!:!::!:!:!:!11:!:!:!11:!

بچه شیرشو خورده ؟ عاروقشو زده دیگه ؟

كجايي بابا:!
از اون دوران خدا رو شكر يه دو سالي گذشته :!
ديگه بقيشوخبر ندارم صاحاب بچه اومد
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان