امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 22:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من برم نماز شب استغفار کنم‎Smile
از طرف منم بکن استغفار!
گــفـتگـوے آزاد 【89】 75
Lєσ
 سپاس شده توسط MONA-GH ، The Darkest Light
آگهی
: (

مـــن چــه قــد تـنـهـآم : (

هـیـشـکـی مـنـو دوس نـدآره : (

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط ×●SomeOne●× ، The Darkest Light ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، MONA-GH
(14-03-2014، 22:22)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:18)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:12)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:06)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیدا جون خوفی عایا Blush

با منی؟؟Big Grin
نسیم خودتی؟؟؟
خوب نیستم زیادUndecided
اره عزیزم منم 
چرا ؟؟؟ نبینم ناراحتیتو گلم
خوده شخص بیان کردDodgy
بگذریمBig Grin
نام کاربری جدید مبارکSmile
میسی
گــفـتگـوے آزاد 【89】 75
 سپاس شده توسط ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫
(14-03-2014، 22:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من برم نماز شب استغفار کنم‎Smile

نخيرم
بريم بقيه بحث
حالا كه همه چيزي رو گفتي ((=
گــفـتگـوے آزاد 【89】 75
(14-03-2014، 22:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پیش خودم آجی زهراHeart
گــفـتگـوے آزاد 【89】 75
Lєσ
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(14-03-2014، 22:21)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـحـث رو عـوض کـنـیـد!

الـمـپـیـاد زبـان قـبـول شـدم*^_^*

هــوممم(:
فاطی ژونم میشه آواتارت رو در اسرع وخت عوض کنی عایا؟Big Grin

عـاقـا مـن عـاشـخ آواتـارمم): آخـه چـرا؟؟؟

(14-03-2014، 22:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام ..

آیـسـان^_-

(14-03-2014، 22:24)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـفــه>__<

چرا این فکرو میکنی زهرا جون
گــفـتگـوے آزاد 【89】 75
یه روز
مخاطب خاصم ازم پرسید : چقد دوسم داری؟
منم گفتم :
حالا کی گفته من دوست دارم اصن !؟
هیچی دیگه  رف مخاطب عام شد کصافط
جنبه شوخی ام نداشت !

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(14-03-2014، 22:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام ..

دیر اومدی‎Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MONA-GH ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-03-2014، 22:22)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 22:20)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dJ mona
با شما هستم خواهر این آهنگه چی بود معرفی کردید؟؟cryingcrying
انریکه و پیتبول!!Sad
(من آبجیه مرضیم)Smile
آجیه frost؟

پ ن پ عمشم نه خالشم نه نه عموشم!SmileSmile
آره دیگه آبجیشمSmile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان