امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(01-08-2015، 18:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر و امیر ج سلام منو ندادن :V -_-!

1:گوشیتو روشن کن ایسان با بزنگه 
2:بیا خ..
ز زد حرفیدیم ..
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، tyjtfhdhr
آگهی
فرید آخر نپرسیدی اسم اونو ؟
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(01-08-2015، 18:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مـآل منــه -_-
چقد یهو من پر طرفدار شدم!!!  Confused

تو مال خودمی جیگر((:
دخترا بکشید کنار Big Grin Heart
تو + ایمان ها + امیر ها + علی + ... همتون گوشه ی بزرگ قلبم جا دارید عسل های من!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Navisa. ، tyjtfhdhr ، Wanton ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(01-08-2015، 18:57)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:56)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:52)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 76  سپاس شده توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Navisa. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn×

چه همه سپـآس ._.

نکنه دآرم میمرم ؟ =|

فـرید من هنوز تـو فکـرتم D:

من پنهانم ._.چجوری نشونم داد
سپاس دادی بهش از روی سپاس شده هاش کپی کرده
ندیدم بالاشو.. :||
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 76
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
ب منم ی خط سپاس بدین-_-
 سپاس شده توسط Navisa. ، FARID.SHOMPET ، Brooklyn Baby
(01-08-2015، 18:58)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام cof

عروس ننــم میشــی؟!
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason
(01-08-2015، 18:44)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنسن الکز ! ایمان گفت

این! کوری؟

سپاس شده توسط Wanton ، Mason
(01-08-2015، 18:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مـآل منــه -_-
چقد یهو من پر طرفدار شدم!!!  Confused

تو مال خودمی جیگر((:
دخترا بکشید کنار Big Grin Heart

هههه زکی خیال باطل فرید مال منه بی برو برگشت 

شیش تایی ها
(01-08-2015، 18:58)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:54)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:52)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 76  سپاس شده توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Navisa. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn×

چه همه سپـآس ._.

نکنه دآرم میمرم ؟ =|

فـرید من هنوز تـو فکـرتم D:

مـآل منــه -_-

بـآز من اومـدم زر بزنم این رسید =|

فـرید به من خیـآنت نمیکنه .. مگه نه فـرید ؟ :>

( بگی نه دربست میگیرم تـآ کرج منهـدمت میکنم =| )

(01-08-2015، 18:54)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:53)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:47)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآی گـآیز ._.

سلام نویسنده بخشم._.

مدیر ثـآبتم ._.

چ حسی داری اهورا مدیر ثابت بخشتونه ؟ Big Grin

احسـآس خوشبختی دآرم  *._.*

شمـآ چطور :> ؟

خیلی خوشحالی نه؟((:
 سپاس شده توسط an idiot
نقل قول: بـآز من اومـدم زر بزنم این رسید =|

فـرید به من خیـآنت نمیکنه .. مگه نه فـرید ؟ :>

( بگی نه دربست میگیرم تـآ کرج منهـدمت میکنم =| )
نه! 

بیا کرج  Confuseds32:

سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Wanton ، an idiot ، omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان