امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 18:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه=///

یو هم نمتونی نام کاربریمو بخونی اخه خیلی سخته=/
با عرض پوزش من نام کاربری ها را نمیخوانم فقط در مواقع نیاز یه نگاشون میکنم=/

(26-05-2021، 18:25)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خدا  4fvf

چی کی کجا
نام کابری بنده._.
پشششششم
ب مولای علی تا حالا دقت نکرده بودم فک میکردم ی چیز هندی نوشته Waaaht Bb1 17
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(25-05-2021، 22:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 22:32)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناز بشی ببم ((:
مرد و ولش چرا زود احساساتی شدی باز
اخر سر معنی ببم رو نفهمیدم(:
احساساتی؟!
کدوم احساس؟!

ببم جان، فرزند عزیز
داستان درست میکنی (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(26-05-2021، 18:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار من حنا صدات کنم
حنا پسری در فلشخور=/

پ.ن: میدونم حنا اسم دختره=/

شت Telegh_01
آرمین کجایی ک هویتم از بین رفت Telegh_01
نابودت کردم حتی به قلط Telegh_01

+ غلطو شخصا اونجوری نوشتم
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-05-2021، 18:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با عرض پوزش من نام کاربری ها را نمیخوانم فقط در مواقع نیاز یه نگاشون میکنم=/

نام کابری بنده._.
پشششششم

من دارم تو حسرت این میسوزم که چرررا هیچ لهجه ای جز فارسی دری بلد نیسم ._.
میگی هندییی
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-05-2021، 18:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:34)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت  Telegh_01
بابام چطوره مادر؟

ب بابات ک نزدیک میشششم Blush

جیغو داد را میندازه میره مرتیکه پدسگ@_@

(26-05-2021، 18:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت  Telegh_01
به من میگن صبا کماندو=///

منم شقا کنگفو کارم Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، _ƇRAƵƳ_
(26-05-2021، 18:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام چطوره مادر؟

(26-05-2021، 18:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من میگن صبا کماندو=///

مامان من سیس میخواما Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-05-2021، 18:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شت  Telegh_01
نابودت کردم حتی به قلط Telegh_01

+ غلطو شخصا اونجوری نوشتم

خیلی ایزی نابود شدم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(26-05-2021، 18:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

خیانت کار

این وصله ها به ما نمیچسبه :ngh:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(26-05-2021، 18:40)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:38)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشششششم

من دارم تو حسرت این میسوزم که چرررا هیچ لهجه ای جز فارسی دری بلد نیسم ._.
میگی هندییی
خدایی اَاَاَاااا
الان پی بردم ب اسمت
شتتت Big Grin 17

(26-05-2021، 18:41)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 18:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان من سیس میخواما Telegh_01

من فقط درحد سیس ماستم Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(26-05-2021، 15:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4 76

انقدر خوش خط بوده که نتونستم خوب بخونم 10
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان