امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】

(02-04-2014، 23:52)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:47)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:42)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wtf??

به این قشنگی!!

دلتم بخواد!!

مثلا چه مشکلی داره؟؟ >ــ<
میدونی دود چقدر برای انسان ها ضرر دارع؟-___-
آره زیاد!!!

ولی عب نداره!!!

من ششام ا جنس دوده!!!

دیگه فرقی نداره بکشم یا نکشم!!
هیییمO.o
اوهوم!^ـ^
میگم اشکال ندارع شش دودی صدات کنم؟-_-
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
آگهی
(02-04-2014، 23:49)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:46)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:42)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-04-2014، 23:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییم^-^♥

بپر بغلمcof:p325:

بیا>--*^-^*--<

nkyp332اومدم شیرجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
بوس بوس:*
[/quote]
رجی عخشول من دیگع باس برمAngel
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【103】 76

شماهاخواب ندارید؟.... من مامان بابام توخواب نازن من توانجمن من حوصله ندارم باااااااااااای....
رفقا
من فرق کردم?:|
ن من واقعا دیگه مثه قبلن نیستم?:|
(02-04-2014، 23:56)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه امشب که ما اعصابمون سرجاشه این پسره جفت پا روشهAngry دیگه داره کفرمو در میارهAngry
میمیری درست حرف بزنی؟14 سالشه ادای آدمای 70 ساله با هزار جور تجربه رو در میارهAngry میخوای اینطوری خودت رو نشون بدی مثلا؟جلب توجه کنی؟میخوای گزارش بدم؟Angry ممد؟Angry
خخخخ جوک نگو...

مثلا گزارش بدی چی میخوای بگی؟؟

بگی این اعصاب نداره؟؟

آره توروخدا برو گزارش بده...

زود باش حتمن برو گزارش بده
(02-04-2014، 23:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا

کم. زیاد تغییر نکردی
فقط بی حوصله شدی

(02-04-2014، 23:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا

اهورا با اینکه زیاد نمیشناسمت ولی با توجه به ارسالای قبلی خیلی بداخلاق و عصبی شدیUndecided ببخشیداUndecided

خدا نخواست……
میگیم خدا   خواست……!!!

سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

رفقا

آره...

مخت یکم تغییرات جزئی کرده..

(02-04-2014، 23:59)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا

اهورا با اینکه زیاد نمیشناسمت ولی با توجه به ارسالای قبلی خیلی بداخلاق و عصبی شدیUndecided ببخشیداUndecided
راستی اهورا ایشون پاچه خوار عمومی هستنا...
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
فکرکنم دارم سرما میخورم :hlp:
شببخیر همه دوستان
بدرود تا درودی دیگر............

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان