(11-05-2015، 16:05)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تالار اندیشه :»
والا چ دورانی بود:V
ی هفته اینجا برف بود یادمه دو س روزش شما هم صبا انلاین میشدید عین چی داشتیم میلرزیدیم ولی باید چت هم میکردیم چ دورانی بود
(11-05-2015، 16:06)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخیش راحت شدم._.
(11-05-2015، 16:03)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 16:01)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 15:58)مـآسیـس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 15:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترشیده._.
تقلا کن برا دخترت مرتیکه |:
+
سلام مجدد ._.
بیا با این علی دوست شو:|
تضمین میکنم پسر خوبی نیست:|
مگر از روی جنازه ی من رد بشید ._.*
قربونت برمـ ._.*
بیا اینور ی ماچ بده (:
مرتیکه -___-
من دیگه دخترت نیستم :|
نویسنده گردشگری حس نمیکنی وختشه بچه داشته باشی .__. ؟
الان از لیستم حذفت میکنم^_^
اسمت رو هم دیگه نمیارم دیگه نمیشناسمت._.
نویسنده برتر شرو شده یا نع؟-_-