موضوعها: 40
سپاس ها 2931
سپاس شده 2975 بار در 1559 ارسال
حالت من: هیچ کدام
قآبِلِ توجه همه
اونایی ک میگن من دعوارو شروع کردم باس بگم سخت در اشتباهین...
من با مریم گلی حرف میزدم(ک البته بعضیا فک میکردن داشتم باهاش دعوا میکردم)ک بهار وارد بحث شد(یه جورایی دخالت کرد)
تو نسخه قبل فک کنم پیج های آخر بود که گفته بودم من با کسی کاری ندارم ولی اگه کسی بهم گیر بده دهنش رو ب فاکه و از اونجا ک بهار با اخلاق من اشنا نبود سر بحثو شروع کرد...
درسته قوانین میگه باید با کاربرا خوش برخورد باشیم مخصوصا تازه واردا ولی نه تا اون حد که خوبیاتو به سرت بکوبن...
حالا هم پیج های ۴۳ تا ۴۵ رو هم نگاه کنید تا بفهمید مقصر اصلی کیه ....کی بیشتر توهین کرد و کی باید اخطار بگیره...
بآ سِپاس...
موضوعها: 0
سپاس ها 444
سپاس شده 416 بار در 194 ارسال
[quote='M.O.H.A.D.E.S.E.H' pid='3323181' dateline='1495731233']
قآبِلِ توجه همه
اونایی ک میگن من دعوارو شروع کردم باس بگم سخت در اشتباهین...
من با مریم گلی حرف میزدم(ک البته بعضیا فک میکردن داشتم باهاش دعوا میکردم)ک بهار وارد بحث شد(یه جورایی دخالت کرد)
تو نسخه قبل فک کنم پیج های آخر بود که گفته بودم من با کسی کاری ندارم ولی اگه کسی بهم گیر بده دهنش رو ب فاکه و از اونجا ک بهار با اخلاق من اشنا نبود سر بحثو شروع کرد...
درسته قوانین میگه باید با کاربرا خوش برخورد باشیم مخصوصا تازه واردا ولی نه تا اون حد که خوبیاتو به سرت بکوبن...
حالا هم پیج های ۴۳ تا ۴۵ رو هم نگاه کنید تا بفهمید مقصر اصلی کیه ....کی بیشتر توهین کرد و کی باید اخطار بگیره...
بآ سِپاس...
[/quo
عجب جم کن باو این بحثو
موضوعها: 40
سپاس ها 2931
سپاس شده 2975 بار در 1559 ارسال
خب اینم یه قسمتش...
من دیگه این بحثو ادامه نمیدم خودتون قضاوت کنین
موضوعها: 289
سپاس ها 17057
سپاس شده 13086 بار در 6550 ارسال
شما دوتا میدونم الان میخواید تکست بدید برای اخطار !
قبلش بگم خواهش میکنم کاری بود که از دستم بر میومد.