امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 150

(22-06-2014، 22:58)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:56)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم..-_-
ســَ .. لـام(:

جلفـ بـآزی در نیـآر زشته..!+_+

رضـآ...بس کن جوآبـه منـو بـده..!

کوکچــه هنــدی..؟!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Wєιяɗ
آگهی
مرسی از همه

یلام مهتاب و فخری یا همون پری
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(22-06-2014، 22:56)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:54)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ بیوی منه!
ولی اشخال نداره!
عالی {:

اِی بمیری کلی واسش زحمت کشیدم ^__^

حدودا دو ساعت:|

مال تو دیگ قدیمی شده تو بعوض((((:
من اینو دیروز گذاشتم (((=

اشخال نداره باو
مشترک استفاده میکنیم!!!!!
گــفـتگـوے آزاد 150 81

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(22-06-2014، 22:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی بیا بغل مامان((:

اومـــــــدم 899

فداات(:

مـام دشمنــت میگـه بره یـآ بمونــه....چی وگو ـَـم؟!

تو خف بمیر جوابشو نده|:

اوم :|

.---.

اوکــی.....

من برم پستــونک بخورمـــ!
.
.
.
.
.
.
899
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(22-06-2014، 23:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:58)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2014، 22:56)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم..-_-
ســَ .. لـام(:

کوکچــه هنــدی..؟!
دادم...

خوکچه هندی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
رضا خف میدونی ینی چی ¿

ببند ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
ایمان شارژ ندارم!!
نمیتونم اس بدم!××
راستی به اون شماره نزنگ هیچ وخت|:
زنگ بزنی با فـ**ک میدمتا!!!
دهنم سرویس میشه!
نزنگ!
من برم+_+
گــفـتگـوے آزاد 150 81
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، F A R ! N
(22-06-2014، 23:00)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم..-_-
ســَ .. لـام(:

کوکچــه هنــدی..؟!
لا لا لا|:
دوس دارم >.<
خلو چلیم ما ما ما .. { |: }
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
کیانا به پات بیوفام التماست کنم موضوع بین من و شما حل نیشه؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان