امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(13-04-2020، 14:46)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa
آگهی
@Itsali
من نه تنها بخشی از صفحه بودم بلکه ارسالمم شماره ش ۸۵۰ بود D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Medusa
(13-04-2020، 14:45)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:39)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:35)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهساTelegh_59شنیدم توام مثه من ضایع شدیTelegh_59
میشه حستو بدونمTelegh_50

من کاتم باهاشTelegh_49

دوساعت نشستم تایپ کردم.
گف امروز نیسTelegh_59
رفتم همشو پاک کردم.ویرایش زدم فردا تولدهTelegh_01Telegh_01Telegh_01

من قهلم..Telegh_59
دلم شیکستTelegh_50
دیگه ام جواب پیاماشو نمیدمTelegh_49

Bl8بزنیم بلک لیست...
تا این باشه از این کارا نکنهBg5
موافقی خواهریBb5

Telegh_26Bf8Bf8Bf8
بدبخت گناه داره Confused
ولی کاتتتتتتتتتتتتتتتتتتت Dodgy
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:46)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:44)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#من_بخشی_از_این_صفحه_ام

نمی تونم نخندم25r30
تلاشت قابل تحسینه

خب مساله مهمیه
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:48)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:46)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام ):

چرا ناراحت ؟ 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali
(13-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:45)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:42)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p329والا خواهری درد دل پر است

حتما همشونم در مورد الیاس ن؟

:ngh::ngh::ngh:...

عزیزم چی شده؟

ن والا... Sad
دلتنگم c24
دیگه دل تو دلم نیس واسه تو...c24

قرارت کیه؟
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
(13-04-2020، 14:48)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali

تو فک میکنی رمز کارت بانکی من چنده ؟ (:
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:49)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:45)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما همشونم در مورد الیاس ن؟

عزیزم چی شده؟

ن والا... Sad
دلتنگم c24

قرارت کیه؟

نمیدونم نگفت Sad

@m.h.sa
منم باهاش کاتمikeikeikeikeikeikeike
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
(13-04-2020، 14:49)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali

تو فک میکنی رمز کارت بانکی من چنده ؟ (:

همین عدد مقدس رو دوبار پشت هم گذاشتی؟D:
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ ، Medusa
(13-04-2020، 14:49)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چی شده؟

ن والا... Sad
دلتنگم c24

قرارت کیه؟

نمیدونم نگفت Sad

خودت مشخص کن kaffe2
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان