امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(13-04-2020، 14:50)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
من نه تنها بخشی از صفحه بودم بلکه ارسالمم شماره ش ۸۵۰ بود D:

تو فک میکنی رمز کارت بانکی من چنده ؟ (:

همین عدد مقدس رو دوبار پشت هم گذاشتی؟D:

اتفاقا اولیش همینه ولی دومیش فرق داره. دلیلیشم یکم منحرف باشی میفهمی :/
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Medusa
آگهی
(13-04-2020، 14:49)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:46)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام ):

چرا ناراحت ؟ 
وقتی سلامی داده میشه یه نفرم باید جوابشو بده. 
از اونجایی که هیشکی نمیده مجبورم من بدم.
خسته شدم از این دنیای فانی :-<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Medusa
(13-04-2020، 14:51)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:50)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
من نه تنها بخشی از صفحه بودم بلکه ارسالمم شماره ش ۸۵۰ بود D:

تو فک میکنی رمز کارت بانکی من چنده ؟ (:

همین عدد مقدس رو دوبار پشت هم گذاشتی؟D:

اتفاقا اولیش همینه ولی دومیش فرق داره. دلیلیشم یکم منحرف باشی میفهمی :/

دومی ش ۶۹ نیست؟ ._.
 سپاس شده توسط Itsali ، ρσєѕɪ ، م‍حمّد ، Medusa
(13-04-2020، 14:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:46)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام ):

چرا ناراحت ؟ 
قبلا تعداد زیاد بود
البته دوره ای که من اومدم با اینکه از الان بیشتر بود ولی کمتر از قبل بود
بعد حتی تو اول گ.آ می نوشتن به جا سلام سپاس بدین کسی جواب نمیداد
عادت کردیم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، م‍حمّد ، شـــقآیــق ، Itsali ، Medusa
(13-04-2020، 14:51)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:45)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چی شده؟

ن والا... Sad
دلتنگم c24
دیگه دل تو دلم نیس واسه تو...c24

قرارت کیه؟

نمیدونم نگفت Sad

خودت مشخص کن kaffe2

ن اون بگه...:ngh:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:54)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:51)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:49)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:48)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن والا... Sad
دلتنگم c24
دیگه دل تو دلم نیس واسه تو...c24

قرارت کیه؟

نمیدونم نگفت Sad

خودت مشخص کن kaffe2

وقتی دل تو دلت نیس خودت مشخص کن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-04-2020، 14:52)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومی ش ۶۹ نیست؟ ._.

69 بدرد من نمیخوره :/
یه راهنمایی
من دست چپم ._.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق ، sober ، Medusa
سلام عزیزان Big Grin
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-04-2020، 14:54)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:54)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرارت کیه؟

نمیدونم نگفت Sad

خودت مشخص کن kaffe2

وقتی دل تو دلت نیس خودت مشخص کن

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
بیاد تهران .هنوز نیامده
زنگ میزنم باهم بریم.تنها میترسمTelegh_42
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:54)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:51)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام ):

چرا ناراحت ؟ 
قبلا تعداد زیاد بود
البته دوره ای که من اومدم با اینکه از الان بیشتر بود ولی کمتر از قبل بود
بعد حتی تو اول گ.آ می نوشتن به جا سلام سپاس بدین کسی جواب نمیداد
عادت کردیم
مشکل من اینجاست که جواب سلام در دنیای مجازی هم واجبه ):
مثل نماز! فرض کن به خواطر سلام یکی بری جهنم  Confused
سخته :-'/
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، ρσєѕɪ ، sober ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان