امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد نسخه ۳۳۱

(05-01-2020، 19:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:29)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن که مهم نیست باید نگاه کرد! عمیق! وگرنه دید رو همه دارن
من هیچ موقع نه بحثی شروع کردم و نه خواستار این اتفاقم. من فقط پاسخ میدم. که ظاهرا به کامتون شیرین نیومده Smile 
(دقیقا مثل همین)

پاسخ دادن با چاشنی تحمیل افکار و اندکی توهین ! 

در بیشتر موارد هم اصل مطلب رو نادیده گرفتن و به حاشیه رفتن و کپی کردن از کتاب ها و به اصطلاح حرفای کلیشه ای و ..

یا افکارشونو باید بپذیری یا باید بازم بپذیری تا ادامه ندن ((:

تمسخر افکار دیگران=+++تحریک پذیری شخص برای مصمم بودن به ادعا که به تحمیل و ثابت کردن اون ادعا کشیده میشه ..

قطعا برای یه بچه ای که معتقده عروسکش زندس بخندی و بگی مرده قطعا تحریک به پاسخ میشه تا ثابت کنه زندست و در بعضی مواقع احتمال خیلی زیاد وجود داره که مجبورت کنه قبول کنی که زندست ..
اعتقادات از جان آدمی مهم تره .. شیرینی و تلخی زندگی انسان بر سر اعتقادات اوست
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(05-01-2020، 19:40)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:34)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم برو یه لیوان اب بخور خیلی بد داغ کردی :|
شاید بعدش تونستی رها کنی bathtime

بیا حداقل رو حرف خودمون بمونیم و ادامه ندیم , لقب مختلف دادن به این و اون کار چندین و چند ساله کشورمونه دگ اینچیزا باید عادی شده باشه واسمون

من فعلا با اداب غذا خوردن به فکر فرو رفتم :>

آره واقعا جای فکر داره :v امشب باید فکر کنم چطوری میشه چراغ اتاقمو خاموش کنم :|
بنظرت با ابکش اب میخورن یا لیوان ؟ :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، امیررضا*
نقل قول: ولی جدی بدون شوخی، کسایی که ولایتی هستن توی بحثایی که دیدم چ فضای مجازی چه فضای واقعی درست صحبت میکنندولی طرف مخالف یا به اصطلاح عقیده دیگه،یا فحاشی میکنن یا نسبت های.... میدن ! حتی تو فلشخورم دیده شده .. مدعی فرهنگ و ازادی و اینجور چیزا هستن،ولی طرز صحبتشون اصلا درست نیست الفاظشون و....
خودت جواب خودت رو دادی ! مدعی فرهنگ !!
شخص با فرهنگ با کسی که ادعای بافرهنگی میکنه زمین تا آسمون فرق داره .
 سپاس شده توسط -Demoniac- ، امیر‌حسین ، امیررضا*
(05-01-2020، 19:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:40)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:34)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:32)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرم برو یه لیوان اب بخور خیلی بد داغ کردی :|
شاید بعدش تونستی رها کنی bathtime

بیا حداقل رو حرف خودمون بمونیم و ادامه ندیم , لقب مختلف دادن به این و اون کار چندین و چند ساله کشورمونه دگ اینچیزا باید عادی شده باشه واسمون

ابکش چی هست اصن
 سپاس شده توسط Faust ، امیررضا*
(05-01-2020، 19:49)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابکش چی هست اصن

یه ظرف سوراخ سوراخ
 سپاس شده توسط RedSparrow ، امیررضا*
(05-01-2020، 19:49)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:46)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابکش چی هست اصن
من شنیدم اگه باهاش به اندازه ی یه لیوان شیر کاکاعو بخوری میری بهشت :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Faust ، امیررضا*
(05-01-2020، 19:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابکش چی هست اصن

یه ظرف سوراخ سوراخ

قاطی نشو ..
کلاس درسی که معلم داشت کسینوس و سینوس درس میداد،دانش آموزاش ادامه دادن و ادامه دادن و ادامه دادن !

شبت بخیر Telegh_53 Heart
 سپاس شده توسط Faust
(05-01-2020، 19:53)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابکش چی هست اصن

یه ظرف سوراخ سوراخ

قاطی نشو ..
کلاس درسی که معلم داشت کسینوس و سینوس درس میداد،دانش آموزاش ادامه دادن و ادامه دادن و ادامه دادن !

شبت بخیر Telegh_53 Heart
مگه خودت نگفتی اداب غذا خوردن بیاموزید ؟ :|
داریم تفکر میکنیم تا رستگار بشیم دیگه :>
خدایا به کدوم ساز اینا ما برقصیم :V
 سپاس شده توسط RedSparrow
(05-01-2020، 19:55)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2020، 19:53)TRUMP نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابکش چی هست اصن

یه ظرف سوراخ سوراخ

قاطی نشو ..

شبت بخیر Telegh_53 Heart
مگه خودت نگفتی اداب غذا خوردن بیاموزید ؟ :|
داریم تفکر میکنیم تا رستگار بشیم دیگه :>
خدایا به کدوم ساز اینا ما برقصیم :V

خدافظی میکنم دیگه ریپ نزن خوشم نمیاد ..

نقل قول: وقتی آداب غذا خوردن هنوز بلد نیستیم ...

مسئول چیزی که میگم هستم نه چیزی که برداشت میکنید ..جمع بستم .. چیزای های ساده رو بلد نیستیم مدعی کارهای بزرگیم .. این چیزارم باید تو کودکی یاد گرفت نه الان

حالا ادامه بدید اداب غذا خوردن ، ریپ نزنید اون اطلاعیه قرمزه خوشم  نمیاد ..
بیا اینم یه اطلاعیه قرمز دیگه Undecided
@TRUMP حلالم کن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان