امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(30-08-2014، 18:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:13)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد خودمو مظلوم کردم مامانم اجازه داد:> ..!

خدافیس(:

._. !

(30-08-2014، 18:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان !؟! ~~~> get lost (:*

(30-08-2014، 18:14)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینه دیگه ایمان تو از عشق هیچی نمیفهمی 

چون عاشق نشدی |:

همه ی پسرا این طوری بی احساسن -_-

خدافظ |:

من 3 سالم بود عاشق شدم  . عاشق کسی که 10 سال ازم بزرگتر بود /. Angel

دافط

بیا این همون سه سالگیم منحرف بوده :>

کیشده کیشده برو :> !

نی نی سـاکر . Angel

خودت گمشو . گت گت . Angel
 سپاس شده توسط [ niki ]
آگهی
(30-08-2014، 18:16)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.* !
نمیشه هرگز !
بی تو بمونم ! نمیشه هرگز بی تو بمونم جونه بسته شده به جونم !
اینو میدونم بی تو میمیرم اره بدون هیچم میخوام واسه همیشه بمونی تو پیشم !
خاک عالم! اینم عاشق شد!
(30-08-2014، 18:18)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون عمت بیا بخور .فقط به درد این کار میخوره با اون دهنه گشادش .
قرار بود بچه خوبی باشیا...
ویرایش کن...
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(30-08-2014، 18:19)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باوا چرا قاط میزنی برادره من !؟! |:

تو کل دنیا به همه سیاستمدارای قدیمشون احترام میذارن حتی اگه خرابکاری کرده باشن..
تو ایران هرکی میاد قبلیو میکوبه..
مردمشم ک اینقد اسکل ://///////////

آدمو ب گوه خوردن میندازین *-_-* !

اصن ب درک خوشت نیومد چیکار کنم ایش *-_-* !

(30-08-2014، 18:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:19)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:18)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:13)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد خودمو مظلوم کردم مامانم اجازه داد:> ..!

خدافیس(:

._. !

(30-08-2014، 18:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:14)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینه دیگه ایمان تو از عشق هیچی نمیفهمی 

چون عاشق نشدی |:

همه ی پسرا این طوری بی احساسن -_-

خدافظ |:

من 3 سالم بود عاشق شدم  . عاشق کسی که 10 سال ازم بزرگتر بود /. Angel

دافط

بیا این همون سه سالگیم منحرف بوده :>

کیشده کیشده برو :> !

نی نی سـاکر . Angel

خودت گمشو . گت گت . Angel

ایش برو دیگه *-_-* !

کیشده کیشده پخ پخ :> !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

بچه ها با هم دوس باشین ://///////////////
ایمان قدیما ی عکس گذاشتی فروزن.. خیلی کوچمولو بودی ک توش :v
گفتگوی آزاد 199 9گفتگوی آزاد 199 9
(30-08-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:09)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلی عکس دارم که توش سینه مینم معلومه بذارم یا نذارم؟؟؟گفتگوی آزاد 199 9

استغفرالله برو از حدا بترس برادر !

پس آرمان های امام چی میشه !؟!

جواب خونه شهدارو کی میده !؟!

پس فردا بری اون دنیا روت میشه تو سینه ی امام زل بزنی !؟!

|:

(30-08-2014، 18:06)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:04)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه نشسته:|

ضد حال ها گفتگوی آزاد 199 9

الان یه عکس میذارم مال اون زمان که عضو فعال بسیج بودم Undecided

اوه اوه بچه ها آماده باشین الان عکسه ی کپه ریش میزاره ! |:

همش تقصیر شماست ریده شد به عکسمConfused

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=IMG-۲۰۱۴۰۸۲۹-۰۲۳۳۳۹.jpg
گفتگوی آزاد 199 9
 سپاس شده توسط *larmes de Feu*
نفس پ.خ رو ج بده >__<
(30-08-2014، 18:22)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها با هم دوس باشین ://///////////////
ایمان قدیما ی عکس گذاشتی فروزن.. خیلی کوچمولو بودی ک توش :v

|: !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(30-08-2014، 18:21)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:19)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باوا چرا قاط میزنی برادره من !؟! |:
تو کل دنیا به همه سیاستمدارای قدیمشون احترام میذارن حتی اگه خرابکاری کرده باشن..
تو ایران هرکی میاد قبلیو میکوبه..
مردمشم ک اینقد اسکل ://///////////
آدمو ب گوه خوردن میندازین *-_-* !
اصن ب درک خوشت نیومد چیکار کنم ایش *-_-* !

تو ک چیزی نگفتی.. برو اف بی میفهمی منظورمو..

(30-08-2014، 18:23)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
گفتگوی آزاد 199 9گفتگوی آزاد 199 9
(30-08-2014، 18:23)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:11)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:09)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 18:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله برو از حدا بترس برادر !

پس آرمان های امام چی میشه !؟!

جواب خونه شهدارو کی میده !؟!

پس فردا بری اون دنیا روت میشه تو سینه ی امام زل بزنی !؟!

|:

(30-08-2014، 18:06)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه نشسته:|

ضد حال ها گفتگوی آزاد 199 9

الان یه عکس میذارم مال اون زمان که عضو فعال بسیج بودم Undecided

اوه اوه بچه ها آماده باشین الان عکسه ی کپه ریش میزاره ! |:

سانسورشو |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان