امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 20:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میرم مینویسم ^^

فدای شما^^

بازم خیلیا جا موندن الان یادم اومد ._.
باید ویرایش کنم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(26-05-2021، 20:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون تو کشور ما دلیل پوشش اکثر دخترا دینه. از یه سنی هم شروع میشه که اصلا نمیدونن چرا؟
آزادی تا جاییه که تو به بقیه آسیبی نزنی. آره لخت گشتن تو خیابون به بقیه آسیب میزنه واسه همین نمیشه

خب بگو منظورت از هرزگی چیه دیگه. اول خودت بحث پوشش رو آوردی ..

تعهد تو رابطه هم باز به خود فرد ربط داره. مفهوم آزادی خیلی بالاتر از این حرفاست. اینکه بخوای به پارتنرت خیانت کنی حتی اگه آزادی نداشته باشی هم کاملا ممکن و شدنیه. آزادی اینه که تو بتونی طرز فکر و رفتارت و طرز زندگیت رو به دور از هرگونه تعصب و زور و اجباری بسازی یا انتخاب کنی.

دین شده قانون ما پس بهتره بگیم به خاطره قانونه!
پس ببین هر کاریذهر طرز فکری درست نیست

یعین چی اگ ازادی نداشته باشی بازم به پارتنرت خیانت کنی؟فکر کنم تو اشتباه گرفتی معنی اختیارو  اختیار یعنی
[آزادی یا رهایی، به مفهوم مختلطی اشاره دارد که شامل مفاهیم پایه‌ای خودمختاری، حکومت بر خود و استقلال از یک سو، و توانایی کلی در انجام کارها، داشتن انتخابهای مختلف و توانایی کسب هدف‌های انسانی از سوی دیگر می‌باشد. ]

اون معنی ک تو گفتی در رابطه با فردیه ک راهه درستو میگ ولی ن ت رابطه های الان ک داریم خیانتو میبینیم حالا چون هرزگی اوردم بد شد ؟مگ مااسیر کلماتیم؟تغییر کلمه میتونه ماهیتو عوض کنه؟
طرف میگ من ازادم با هرکی درارتباط داشته باظم ولی اصلا این فرد ازاد نیست چون ممکنه اون فرد متاهل باشه یا خودش متاهل باشه

مثلا تو ایران مردا با آزادی کامل میتونن خیلی راحت برن یکی دیگه رو صیغه کنن که یجور خیانته ولی تو کشورای دیگه باید رابطه مخفی باشه و حداقل از نظر قانونی آزاد نیستش.

قدرت اختیار هم مشخصا با آزادی فرق داره مثلا من الان قدرت اختیار و انتخاب دارم که برم دزدی کنم ولی اگه پلیس بگیرتم و برم زندان آزادیم تو خیلی از مسائل رو از دست میدم. یا مثلا یه دختر تو ایران اختیار این رو داره که بدون پوشش بره بیرون ولی قوانین بهش اجازه آزادی پوشش رو نمیده و میگیرنش. پس اختیار داره ولی آزاد نیست

و صد در صد یه کلمه میتونه ماهیت رو عوض کنه. بتمرگ و بفرما بشین هردوتا یه معنی دارن.
بازم میگم این مثال هایی که تو داری میگی به فرد ربط داره. اینکه یه نفر چقدر به رابطش متعهده یا آزادی رو تو چی میبینه یا دوس داره خیانت بکنه یا نکنه بستگی به خود اون فرد داره یه چیز کلی نیست.

(26-05-2021، 20:53)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژنتیک. محیط زندگی. خونواده. مدرسه. دوستان. بلوغ فکری. مطالعه و تحقیق. تجربیات زندگی.
 آره !عامل بیرونی و درونی موثر با پذیرش قلبی شکل دهنده اعتقاداته بعد بعنوان مثلا سلیقه بروز میکنه

تعریفی که من از اعتقادات دارم یه چیزی تا حدودی مقدس و قلبیه که خیلی وقتا ثابته و تغییر نمیکنه. و سلیقه یه چیز ذهنیه که خیلی وقتا تغییر میکنه و چیز مقدسی نیست.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł ، _sehun_
@*VENUS*
همینکه اسم بنویسی هم کافیه
نیازی نیس تگ کنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعین چی اگ ازادی نداشته باشی بازم به پارتنرت خیانت کنی؟فکر کنم تو اشتباه گرفتی معنی اختیارو  اختیار یعنی
[آزادی یا رهایی، به مفهوم مختلطی اشاره دارد که شامل مفاهیم پایه‌ای خودمختاری، حکومت بر خود و استقلال از یک سو، و توانایی کلی در انجام کارها، داشتن انتخابهای مختلف و توانایی کسب هدف‌های انسانی از سوی دیگر می‌باشد. ]

اون معنی ک تو گفتی در رابطه با فردیه ک راهه درستو میگ ولی ن ت رابطه های الان ک داریم خیانتو میبینیم حالا چون هرزگی اوردم بد شد ؟مگ مااسیر کلماتیم؟تغییر کلمه میتونه ماهیتو عوض کنه؟
طرف میگ من ازادم با هرکی درارتباط داشته باظم ولی اصلا این فرد ازاد نیست چون ممکنه اون فرد متاهل باشه یا خودش متاهل باشه

مثلا تو ایران مردا با آزادی کامل میتونن خیلی راحت برن یکی دیگه رو صیغه کنن که یجور خیانته ولی تو کشورای دیگه باید رابطه مخفی باشه و حداقل از نظر قانونی آزاد نیستش.

قدرت اختیار هم مشخصا با آزادی فرق داره مثلا من الان قدرت اختیار و انتخاب دارم که برم دزدی کنم ولی اگه پلیس بگیرتم و برم زندان آزادیم تو خیلی از مسائل رو از دست میدم. یا مثلا یه دختر تو ایران اختیار این رو داره که بدون پوشش بره بیرون ولی قوانین بهش اجازه آزادی پوشش رو نمیده و میگیرنش. پس اختیار داره ولی آزاد نیست

و صد در صد یه کلمه میتونه ماهیت رو عوض کنه. بتمرگ و بفرما بشین هردوتا یه معنی دارن.
بازم میگم این مثال هایی که تو داری میگی به فرد ربط داره. اینکه یه نفر چقدر به رابطش متعهده یا آزادی رو تو چی میبینه یا دوس داره خیانت بکنه یا نکنه بستگی به خود اون فرد داره یه چیز کلی نیست.
طبق قانون مردی اگ کسیو بدون اطلاع زنش صیغه کنه زن میتونه بره دادگاه و مرد هیچ اختیاری ندارع ..اگ گفته شده مرد تا ۴زن میتون بگیره در صورت رضایت ۳ زن دیگس 
منم راجب ازادی حرف زدم ن اختیار!!!!!

بعضی جاها جرفای خودتو مقض میکنی بعضی جاها خلافش من گیج شدم واقعا

تو هیچ فرهنگ و قانونی روابط زیاد نشون دهنده تعهد نیست!!
مثلا من میتونم بگم من زندگیو تو تفریح میبینم تو کار میبینم تو میتونی بگی من زندگیو تو خوابیدن و استراحتو غذا میبینم ولی هیچ کس نمیتونه بگه ازادیو تو خیانت و عدم تعهد میبینم !این چ حرفیه به فرد بستگی داره‌‌...این عدم تعهد میتونه تاثیر بدیم برای جامعه داشته باشه و مصیبتای دیگ پیش بیاره ک دیگ فقط به خود فرد ربطی نداره

سهند بسه دیگ خسته شدم ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 21:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
همینکه اسم بنویسی هم کافیه
نیازی نیس تگ کنی

اونطوری که دیگه کِیف نمیده  22
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق
@*VENUS*
من فدات بشم کD: ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(26-05-2021، 21:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 20:53)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره !عامل بیرونی و درونی موثر با پذیرش قلبی شکل دهنده اعتقاداته بعد بعنوان مثلا سلیقه بروز میکنه

تعریفی که من از اعتقادات دارم یه چیزی تا حدودی مقدس و قلبیه که خیلی وقتا ثابته و تغییر نمیکنه. و سلیقه یه چیز ذهنیه که خیلی وقتا تغییر میکنه و چیز مقدسی نیست.

معنی پنداشت باور قول و رای هم داره 
البته بعضی کلا بر مقدسات بار میکنن
 اما مثل یه ظرفه
 محتواش شاید مقدس باشه شایدم نه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
من
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-05-2021، 21:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق قانون مردی اگ کسیو بدون اطلاع زنش صیغه کنه زن میتونه بره دادگاه و مرد هیچ اختیاری ندارع ..اگ گفته شده مرد تا ۴زن میتون بگیره در صورت رضایت ۳ زن دیگس 
منم راجب ازادی حرف زدم ن اختیار!!!!!

بعضی جاها جرفای خودتو مقض میکنی بعضی جاها خلافش من گیج شدم واقعا

تو هیچ فرهنگ و قانونی روابط زیاد نشون دهنده تعهد نیست!!
مثلا من میتونم بگم من زندگیو تو تفریح میبینم تو کار میبینم تو میتونی بگی من زندگیو تو خوابیدن و استراحتو غذا میبینم ولی هیچ کس نمیتونه بگه ازادیو تو خیانت و عدم تعهد میبینم !این چ حرفیه به فرد بستگی داره‌‌...این عدم تعهد میتونه تاثیر بدیم برای جامعه داشته باشه و مصیبتای دیگ پیش بیاره ک دیگ فقط به خود فرد ربطی نداره

سهند بسه دیگ خسته شدم ._.
شاید یکم لیبرال اومانیستی شد!
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
(26-05-2021، 21:12)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 21:00)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرس ببینم فوتشون میکنم=/
نشد هنو عروسی نکرده داری شروع میکنی
هیس الانم مامانت اینارو ننداز سرم اه
مادرشوهرم مادرشوهای جدید-_-
اون خواهراتم جمعشون کن

حواستا جمع کن تا نندازم=/
=/////
میخوام پهن باشن=/
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان