امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 «

صابر ؟ 
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « 91
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ◄Iяαи►
آگهی
(04-08-2015، 16:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:05)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:00)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما اینم نمونش :|
صب به صب مارو میبینه یا فش میده یا میگه منو دوس نداری
از کجات ب این نتیجه میرسی ؟
هنوزم پیامات ُ دارم که واسم قلب میفرستادی >_< ( شایدم پاک کردم نمیدونم ._. )

من طلاق میخوااااااااااااام >_< !

یاد یه فیلم افتادم یه زوج مراکشی بودن که دختره اسمش جیدبود شوهرشم سعید جید سعیدو دوس نداش هی اذیتش میکرد سعیدهم سه بار گفت طلاقت میدم
ای کاش طلاق گرفتن اینجوری میشد:V

اینا زوج افغانین 7:
تو مثلا برادرمی ؟ :|
بله .-.!7:
.
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، ◄Iяαи► ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(04-08-2015، 16:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:00)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستم تو من ُ دوست نداریی >_< cry girl

یاد یه فیلم افتادم یه زوج مراکشی بودن که دختره اسمش جیدبود شوهرشم سعید جید سعیدو دوس نداش هی اذیتش میکرد سعیدهم سه بار گفت طلاقت میدم

اون فیلم هندیه ؟ :|

که بعد دختره عاشق یه پسره خارجی میشه :| ؟

بعد عمو علی میکشتش ؟ :|

دیدمـش ._. !

نه بابا
از دوتا کشور فیلم میگرفت یکی مراکش اون یکی فک کنم آمریکا
اسم فیلمویادم رف ولی فارسی وان میزاشتش!

سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ( lιεβ )
الان من میتونم خودمو تگ کنم :|

@ßlaɳgeaCe×
(04-08-2015، 16:04)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:01)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگ کنید و تگ شوید ولی اسراف نکنید!!  Big Grin

جونِ من عمو صابرُ :|||
بله در روایات خیلی توصیه شده به این کار!  Wink
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، CTG ، Aiden Pearce ، Brooklyn Baby ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(04-08-2015، 16:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:05)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:01)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 15:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میام میزنمتا -_-!
بچه -_-

خجالت بکش جلو آقا صابر -_-
نمیخوام -_-!
جلو جمع نمیشه یک جای خلوت بهت میگم 7:
-_-

از سنت خجالت بکش -_-

v:

گُفتم حرف نزن -_-!
یک جای خلوت :>!
من با انسان بی ادبی چون تو در جای خلوت هم نمیصحبتم -_-

V:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، # αпGεʟ
(04-08-2015، 16:07)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:05)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا زوج افغانین 7:
تو مثلا برادرمی ؟ :|
بله .-.!7:
پ َ تو هم یک افغانی هستی ! -_-

برو من بخشیدمـش بیا تو پ.خ بگو کیو دوست داشتی .^.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، # αпGεʟ ، ◄Iяαи►
(04-08-2015، 16:07)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:05)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:01)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه -_-

خجالت بکش جلو آقا صابر -_-
نمیخوام -_-!
جلو جمع نمیشه یک جای خلوت بهت میگم 7:
-_-

از سنت خجالت بکش -_-

v:

گُفتم حرف نزن -_-!
یک جای خلوت :>!
من با انسان بی ادبی چون تو در جای خلوت هم نمیصحبتم -_-

V:
چرا؟.-.

من انقدر خوبم تو بیا 7:
.
(04-08-2015، 16:07)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 16:05)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون فیلم هندیه ؟ :|

که بعد دختره عاشق یه پسره خارجی میشه :| ؟

بعد عمو علی میکشتش ؟ :|

دیدمـش ._. !

نه بابا
از دوتا کشور فیلم میگرفت یکی مراکش اون یکی فک کنم آمریکا
اسم فیلمویادم رف ولی فارسی وان میزاشتش!
خوب منم این فیلمرو از وارسی وان دیدم دیگه ! -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(04-08-2015، 16:07)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر ؟ 
بله؟ 
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان