امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(09-10-2021، 22:32)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همتون !

میگم این درخواست تغییر نام کاربری مگه تا اول شهریور نبود ؟! چرا هنوزم درخواست میدین توش ؟! :|

زيرا كه اقا صابر هنوز تاپيك جديد براي درخواست نزده(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
آگهی
(10-10-2021، 17:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2021، 14:24)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه دانشمندا سالهاست دارن تخقيق ميكنن
اونوخ تو ميخواي بري انجام بدي؟
ای بابا نی کوچولو به من میگه بچه خجالت بکش

(10-10-2021، 16:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
بزرگی به عقل است نه ب قد Sleepy

اونم نداری Big Grin  Tongue
نخیرم دارمممم 6
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(10-10-2021، 18:41)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2021، 18:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرتو خوردی

هه هه
عزيزم
خوودتو با من اشتباه گرفتي(:
من اب طالبي ميخورم تو شير بچه

بیا برو دهنت هنوز بو شیر میده کلتم بو قرمه سبزی

(10-10-2021، 19:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2021، 17:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا نی کوچولو به من میگه بچه خجالت بکش

اونم نداری Big Grin  Tongue
نخیرم دارمممم 6
عه واقعا؟
من با تو قهرم هنورم ها
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh
(10-10-2021، 19:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2021، 18:41)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه
عزيزم

(10-10-2021، 19:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم دارمممم :6:
عه واقعا؟
من با تو قهرم هنورم ها
جوووون
قرمه سبزي داريم*-*
نآشِنآسَم(:
(10-10-2021، 19:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه
عزيزم

نخیرم دارمممم 6
عه واقعا؟
من با تو قهرم هنورم ها

بهله
چرا ب خاطر ی صندوق؟ Telegh_54
=/
/=

ناشناس -_-
((((:
@ƤᴏᴏƁᴏи

فکر کنم ۲۴ ساعته خوابه بچه‌م10
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ
(10-10-2021، 21:05)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ƤᴏᴏƁᴏи

فکر کنم ۲۴ ساعته خوابه بچه‌م10

بچت دیگه بیدار نمیشه.

یوهاهاهاها :|
 سپاس شده توسط ραтяιcια
من درس دارم نمیام
شما نباید یه حال ازم بپرسید؟(::::
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-10-2021، 21:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من درس دارم نمیام
شما نباید یه حال ازم بپرسید؟(::::

بقیه هم درس دارن نمیان.
نباید یه حالی ازشون بپرسی؟
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان