امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 "

(23-09-2015، 15:10)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:09)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:04)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی یه چیزیو ؟
من هیچ دلم برای مدرسه تنگ نشده بود 
همه همون تریپ قدیمی |:

داش دلم برا گولاخ ها تنگ شده بود …
مدرسه که به کنار :|
چون میدونم اگر رفیقامو ببینم اونارو هم ببینم |:
ترجیح میدادم نبینمشون |:

نه ناموسن معلمامون باحالن :|
مخصوصا ادبیات که فوش میده در حد بوگاتی :|
معلم دینی که کلا همش میگه جاااان :|||

خوش به حالت باو :|
(23-09-2015، 15:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی نفسم

تو که اینقد خوبی |:
شمارتوو بده ببینم |:
پدربزرگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(23-09-2015، 15:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:10)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:09)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:06)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:04)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش دلم برا گولاخ ها تنگ شده بود …
مدرسه که به کنار :|
ترجیح میدادم نبینمشون |:

(23-09-2015، 15:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی نفسم

تو که اینقد خوبی |:
شمارتوو بده ببینم |:

پدربزرگت طرف منه  Big Grin 
لعنت به کسی که ضدحال بزنه :|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 " 95
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Jack Daniel'ѕ
ایمان قبلا سلام میدادی :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ×ИамеLеsS× ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(23-09-2015، 15:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:09)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:03)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چلا داره 
جندل خالق .-. 
خخخخخخخخ
 D; 

من خیلی نفسم
:| ناموسـا ؟ ._. 
نه بابا :|
 سپاس شده توسط ×ИамеLеsS× ، ~ُُBön َBáŠŦ~

من خیلی نفسم

تو اصن عشقي.-.
عشق يه شواليه با أسب سفيد.-.
وجود داره دوستان؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، *VENUS* ، ×ИамеLеsS×
هرکی به نوه من بخواد شماره بده :| …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لطف کن شماره منم بده ^__^
والا -_- خودش سن ننه بزرگمه بعد هی میگه پدربزرگ -_-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، *VENUS*
(23-09-2015، 15:13)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:12)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:10)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترجیح میدادم نبینمشون |:

من خیلی نفسم

تو که اینقد خوبی |:
شمارتوو بده ببینم |:

پدربزرگت طرف منه  Big Grin 
لعنت به کسی که ضدحال بزنه :|

نه خیرم .__.

پدربزگ؟ .-.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ
(23-09-2015، 15:10)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:06)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:02)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 14:55)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 14:50)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه دونیم
من 14:20 نعطیل میشم ازت دیرتر اومدم.------.
+
سلام نسیم اره بدک نیستم لامصبا رحم نکردن همهشون درس دادن با همکلاسیه سال  قبلمم نیستم-.-*
+
سلام بابا .ــ.
خونه مامانتی هنو ؟؟.-.
5:30 بلند شدی؟؟؟
خوبی مروایی؟

کی کتاب تست می خواد؟
سه تا جعبه کتاب تست جلو چشمامه-_-
نسبتا
تو چطوری؟؟:>
خودت و این ارشه و ایمانه:>>>
مرسی خوبم^_^
کتاب تست نمیخوام که
خیر سرم دانشگاه امسال قبول شدم
(:
اهان .----.*
:C
+
بابا ×××× حدسی گفتم:>>
 سپاس شده توسط sober
(23-09-2015، 15:15)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی به نوه من بخواد شماره بده :| …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لطف کن شماره منم بده ^__^
والا -_- خودش سن ننه بزرگمه بعد هی میگه پدربزرگ -_-
گــاو .__.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، sober
(23-09-2015، 15:13)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان قبلا سلام میدادی :|
قصد داشتم بدم :\ حال نداشتم :v 

درود بر تو ای دوست (: 
(23-09-2015، 15:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:09)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:07)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2015، 15:03)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چلا داره 
جندل خالق .-. 
خخخخخخخخ
 D; 

من خیلی نفسم
:| ناموسـا ؟ ._. 
نه بابا :|
الحمدالله Big Grin 
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Jack Daniel'ѕ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان