امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 140

(11-06-2014، 15:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
فک کنمـ دیگه باس واقنی آدمم کنی ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
آگهی
(11-06-2014، 15:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:32)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم اومد *^_^* !

احمت باید بری بمیری :|

زنت عاشقه همس :|

لــِــ* :|
اصن من چیز مشکلی داری ؟! -_-

هرکی هرچی میخواد بگه اهمیت نمیدمـ -_- !

من عـآشق زهـرامـ ^_^ !

منم عاشق این عنترم ^_^

یه زمانی شوهر من بود بعد بهم خیانت کرد -_-
هعیییی ..

یـآدمـ نیار عذاب وجدان میگیرم ._.

ضمنا !! تُ با عباس بهم خیانت کردی -_-* !

من که باهاش دوس نشدم !

تا حالا با عباس یه کلمه هم حرف نزدم :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-06-2014، 15:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:32)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم اومد *^_^* !

لــِــ*  :|

من عـآشق زهـرامـ ^_^ !

منم عاشق این عنترم ^_^  

هعیییی ..

بیا شوهر منم بشو ..

بعد من با هوشنگ بهت خیانت کنم !! D:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ZAHRA LOVE 1D ، -м α є ∂ є- ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-06-2014، 15:37)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بزاریمشم نه تنها پس فردا دهنمونو .. بلکه امروز هم دهنمونو ..:| بعد آخرش دهنت اینطوری باقی میمونهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

بذاریم آزمایشی بشه مذهبی رو پاک کنه ، بعد اسمشو توی لیست مدیرای ثابت نذاریم گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

یعنی آخرشه گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

نه من میگم واسش با فتوشاپ پیام خصوصی جعلی درست کن بعد من محرومش می کنم تا ابد کسی هم حرفی زد دهنشو با اون عکس .. که بعد اینطوری بمونهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 99
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wanton ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(11-06-2014، 15:37)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بزاریمشم نه تنها پس فردا دهنمونو .. بلکه امروز هم دهنمونو ..:| بعد آخرش دهنت اینطوری باقی میمونهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

بذاریم آزمایشی بشه مذهبی رو پاک کنه ، بعد اسمشو توی لیست مدیرای ثابت نذاریم گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

یعنی آخرشه گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99

هنوز از نقشه هآی شم من خبر نداری ! گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99
میخوآم کُدتآ کنم تو فلش ! گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 99
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є- ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(11-06-2014، 15:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:32)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 15:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد حال ایمان رو بد کردی :|

حالا ایمان رو از این شکلکه دربیارید :| [Confused]

رضا بلدی یه نمه غیرت بیای ؟! :|
چی همه به غیرت ما گیر دادن:|

همه عاشقه غیرتتیم :|

پسری ک غیرت نداشته باشه ، مفـت نمیرزه :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، -м α є ∂ є- ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(11-06-2014، 15:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــِــ*  :|

من عـآشق زهـرامـ ^_^ !

منم عاشق این عنترم ^_^  

هعیییی ..

:|

بدبختـه عقـده ایی :|
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اقا عرفان ی سوال
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Ƒαкє ѕмιƖє
اقدس ؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، -м α є ∂ є- ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(11-06-2014، 15:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که باهاش دوس نشدم !

تا حالا با عباس یه کلمه هم حرف نزدم :|
حرف نزدی ؟! -_- حیف نمیشه بگم تُ جمع زشته :| !

(11-06-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا شوهر منم بشو ..

بعد من با هوشنگ بهت خیانت کنم !! D:
خجالت بکش زن من زهراس ـ_ـ
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان