امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(19-09-2013، 15:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:27)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم قشنگه؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34
 اسمش چیه؟!91

نمیدونمConfusedHuh
 Confused خیلی جیگره....! یاد زید اولیم افتادم...!
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(19-09-2013، 15:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آواتارم قشنگه؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34

از رز گرفتی یا تارا!؟ Dodgy من اینو به اونا داده بودم.
اه نکنه اینم همون شل و وله؟؟ (شریل) ggre
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: نه این هندونه ها رو بگیر!!
اونا رو خودم جمع میکنم!!

باید برات وانت بگیرم با دوتا دست نمیشه گرفتشوناز بس زیادن

مرمر دارم نگران میشم عزیزم چرا حرف نمیزنی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط sjmmc
(19-09-2013، 15:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم (:
دارم مازیار فلاحی گوشمیدم واای ):
کدوم آلبومش ندا؟؟ =)
لعنت به من؟؟ =)
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
خب پس من میرم سال آینده میام که تازه وارد نباشم و تحویلم بگیرینBig Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط sjmmc
(19-09-2013، 15:32)niki nini نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جواب بده دیگه!!
پرسیدم خوبی؟؟ =)
Take The Gun
&
Count To Three
(19-09-2013، 15:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:26)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من... مورد....اخلاق .... ! × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34

من عاشق پسر عمه زام× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34
 ماییم دیگه ... دست میزاریم رو نقطه ضعف دخترا ...!!2chw

حقیقت تلخه....!Confuseds32:
(19-09-2013، 15:33)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:32)niki nini نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جواب بده دیگه!!
پرسیدم خوبی؟؟ =)

بله شدیدا خوبم
چون....
مگه تو فوضولی؟
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط sjmmc ، .. ReZa ..
(19-09-2013، 15:31)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:27)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم قشنگه؟× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 34
 اسمش چیه؟!91

نمیدونمConfusedHuh
 Confused خیلی جیگره....! یاد زید اولیم افتادم...!

چه خوشگل بوده طرف Wink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط .. ReZa ..
(19-09-2013، 15:32)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 15:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم (:
دارم مازیار فلاحی گوشمیدم واای ):
کدوم آلبومش ندا؟؟ =)
لعنت به من؟؟ =)

خداحافظ اونو دارم گوش میدم  =)

:|

و همراش گریه می کنم :|||||||||||
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان