امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! ×

(21-09-2013، 8:21)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261

هع. سلطون با اون گندگیش کاری نتونست بکنه. یه پسر هکره غلطی نتونست بکنه! چه برسه به اوایی که خودش میوفته ی توی چاله ای که واسه پای من و دیگران ایجاد میکنه
اوا با كسي دشمني نداش..اگرم چاله اي دركار بوده خودتون اون چالرو كندين(:
(21-09-2013، 8:17)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:14)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261

هع. سلطون با اون گندگیش کاری نتونست بکنه. یه پسر هکره غلطی نتونست بکنه! چه برسه به اوایی که خودش میوفته ی توی چاله ای که واسه پای من و دیگران ایجاد میکنه
سلام.
اون از اين غلطا بلد نيست به زور مياداينترنت با اجازه مامانش چه برسه به داغون كردن.
با اين كاراش ابرو خودشو داغون تر ميكنه.
اغا كي ا اين نظر خواس؟
شما حرف نزن عزيز..
برو پسونكي كه گم كردي پيدا كن((((((:
تو هم ه دختري اين آوا.
ديگه جاي بحثي نذاشتي.
فريد بزار حقيقت هارو بگم انقدر طرف داري نكنه.Dodgy
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
آگهی
(21-09-2013، 8:16)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ....
و فقط همین

درود و دیگر هیچSleepy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، T A R A
(21-09-2013، 8:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58993

نقل قول: ماكان عزيز..
آوا هيچوقت قصد نابودي فلشخور رو نداشت و نداره..
وگرنه انقد واسه گفتگو جون نميكند..
اگرم نمياد بخاطر اينه كه حجم نداره اين صدبار

ديگه نبينم كوچكترين بي احترامي رو دارين ب اوا ميكنين

هع. شما از خیلی چیزا خبر نداری
اتفاقا در جريان همه جريانات هسمSleepy
(21-09-2013، 8:20)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:17)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261

ماكان عزيز..

ميدونم طرف حرف زدنت با من ني ولي بزار روشنت كنم.
آوا عقده اي هستش.
اون از از چيزياي بدش مياد تو فلش خور ميخواد اونا رو داغون كنه.
خوب ديگه نزار بگم از كيا بدش مياد.
فيلم نابودگر و چن هزار دفه ديدي؟
تو روحيت تاثير گذاشته بچه..(:
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve
نقل قول: اوا با كسي دشمني نداش..اگرم چاله اي دركار بوده خودتون اون چالرو كندين(:

شما اصن می دونی دست رسی های اوا  در حد مدیر ازمایشی شد؟! شما می دونی چند بار از من و صابر اخطار گرفت!؟ شما می دونی چند بار به دلایل متعدد محروم شد!؟ چشم بسته از کسی دفاع نکن حتی مادرت.

اوا و خیلی های دیگه واسه من ارزشی ندارن که دربارشون بحث کنم. من کاری که باید می کردمو کردم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، z.l♥ve ، τοxικ ، M.K.N
مـــن اینترنتم نم نمک داره به فنا میره >ـــ< اگه یهویی رفتم بدانید که اینترنتم تموم شده Angel
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261
 سپاس شده توسط M.K.N ، T A R A ، z.l♥ve ، FARID.SHOMPET
(21-09-2013، 8:21)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا كي ا اين نظر خواس؟
شما حرف نزن عزيز..

اصلا فرمِ حرف زدنت در شان یه مدیر نیستا
انتقاد پذیر باش خو
با ملایمت جوابشو بده اینجوری میکنی که به جایِ اینکه بهت احترام بزارن بدتر بهت توهین میشه
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، FARID.SHOMPET ، T A R A ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: اتفاقا در جريان همه جريانات هسم× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261
هیچی نمی دونی. مطمین باش. حتی ماکان و احسان و تارا هم خیلی چیزا رو نمی دونن. فقط من و صابر همه چی رو می دونیم و بس

نقل قول: تو هم ه دختري اين آوا.

ديگه جاي بحثي نذاشتي.
فريد بزار حقيقت هارو بگم انقدر طرف داري نكنه.× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261
ادما اگر بخوان چیزی رو بدونن خودشون چشمشون رو باز می کنن. نام نمی برم ولی یکی از دوستای نزدیک و صمیمی خود طرف به من کلی فوش داد ولی وقتی من جوابشو ندادم پس از چند روز خودش اومد گفت ببخشید. انت رو اشتباهی بهم داده بودن. ستاره رو هم که دیگه همه میشناسن. بد ترین فوش ها رو به منی داد یک سال و نیم پیش که بهترین دوستش بودم ولی یک سال گذشت و اومد گفت اشتباه کردم ببخشید.

سپاس شده توسط M.K.N ، T A R A ، τοxικ ، z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-09-2013، 8:23)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58993

نقل قول: ماكان عزيز..

هع. شما از خیلی چیزا خبر نداری
اتفاقا در جريان همه جريانات هسمSleepy
(21-09-2013، 8:20)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:17)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 8:13)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافه ی آوا در حالِ نقشه کشیدن برای نابود ساختنِ فلشخور× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261

ماكان عزيز..

ميدونم طرف حرف زدنت با من ني ولي بزار روشنت كنم.
آوا عقده اي هستش.
اون از از چيزياي بدش مياد تو فلش خور ميخواد اونا رو داغون كنه.
خوب ديگه نزار بگم از كيا بدش مياد.
فيلم نابودگر و چن هزار دفه ديدي؟
تو روحيت تاثير گذاشته بچه..(:
من بچه تو چرا بدون اون كه از چيزي خبر نداري طرف داري كني؟
كسي طرفكسيو ميگيره كه از همه چزئيات خبر داشته باشه.
ديگه تمومش كن.
 سپاس شده توسط T A R A ، FARID.SHOMPET ، M.K.N ، z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
(21-09-2013، 8:23)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا با كسي دشمني نداش..اگرم چاله اي دركار بوده خودتون اون چالرو كندين(:
(21-09-2013، 8:17)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
اون از اين غلطا بلد نيست به زور مياداينترنت با اجازه مامانش چه برسه به داغون كردن.
با اين كاراش ابرو خودشو داغون تر ميكنه.
اغا كي ا اين نظر خواس؟
شما حرف نزن عزيز..
تو هم ه دختري اين آوا.
ديگه جاي بحثي نذاشتي.
فريد بزار حقيقت هارو بگم انقدر طرف داري نكنه.Dodgy

حقيقت..؟هه

اوكي فريد شما درس ميگيSleepy
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط z.l♥ve ، Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: حقيقت..؟هه

اوكي فريد شما درس ميگي× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 261
خانوم دیگه نبینم بیای شر به پا کنی. دیدی که چه بلایی سر لعیا اومد.

سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، z.l♥ve ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان