امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×>

صادخ
ماکان
فرید
یه دفه دلم واسشون تنگ شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 199
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
آگهی
(23-09-2013، 13:21)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 13:19)هوريا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه در بچگی دخترها عاشق عروسک ها هستند ...

و پسرها عاشق مردان غول پیکر ...

ولی نمی دانم چه حکمتی است که وقتی بزرگ می شوند ،

دختر ها عاشق مردان غول پیکر میشوند و

پسرها عاشق عروسک ها .<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> 199

اخطار میگیریاSleepy
زرد یا قرمز.خخخخخ
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
فرهاد اومد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ
(23-09-2013، 13:22)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ
ماکان
فرید
یه دفه دلم واسشون تنگ شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی العان میرم حال هوریا رو جا میارمUndecidedDodgy
(23-09-2013، 13:25)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 13:22)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ
ماکان
فرید

به من ربطی نداره Dodgy
 سپاس شده توسط ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ ، ×ThundeRBolT×
(23-09-2013، 13:26)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2013، 13:25)گرگین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادخ
ماکان
فرید

به من ربطی نداره Dodgy

اجی ببخشین4xv4xv4xv:p318::p318:6gd6gdfs10
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
من اومدم به تمام آجی ها وداداشا سلامممممممممممممHeartHeart4xv:p318::p318::p318:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
ههههههههههه
می گویند اشعار  یک شاعر زمانی معنا پیدا می کند که عاشق شده باشد.هرگز این جمله را درک نکرده بودم تا زمانی که عاشقت شدم.تمام عاشقانه هایم تقدیم به تو...
اینا رو ...

We Are iN The LoVe AlwayS 
 سپاس شده توسط Apathetic
چیه هانDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان