امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4>

ســـــــــــــلآم:ngh:
 سپاس شده توسط sjmmc
آگهی
[quote='sjmmc' pid='1129093' dateline='1380882091']
نمیخواد چیزی بگی منحرف!!Dodgy
من مخ نمیزنم!!Dodgy
خودم زن دارم!!Dodgy
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
زنت کیه صادخ؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط sjmmc
درود بر همگی -___-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL ، sjmmc ، Mïņ̃†êR ، *Nafas*
(04-10-2013، 13:26)اریلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:25)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:24)اریلا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:23)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها سلام کردمDodgyDodgyDodgyDodgy
عزیزم خودتو خسته نکن کسی ج نمیده فقط منم که ج میدم:cool:khosh

خخخووووبببیی؟HeartHeartHeart
اره قربونت برمBig GrinتوچیHuh

نچ...cryingcryingcrying
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
اَه 10سـآل طـول میکشـهـ تـا پیـج بـاز شـهـ

مـن رفتـم بـآبـآی ..!×!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــ~ـــــــگـوے آزاد <نــُسخـــه پــَنجــ_اهُ 4> 57
 سپاس شده توسط *Nafas* ، ~JaSmIn~
(04-10-2013، 13:27)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه چرا خوبـــــــــــــــ نیستــــــــــــِی؟

دوس پسر سابقم خیلی داره اذیت میکنه!!!!

چـــــــــــراااااا؟ خدا لعنتش کنه .Sleepy چی میگـــــــــــــــِه؟
(04-10-2013، 13:26)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به اقا صادق........................
حافظه ام لا مصب سر آزمون هر کار کردم کار نکرد این جا عین ساعت کار میکنه!!Dodgy
سلام ملیکا!! -_-
(04-10-2013، 13:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sjmmc من چیزی نگفتم؟؟؟؟؟؟؟متلکا رو وااسه نوجوونا گذاشتم بخندن منظور بدی نداشتم....نمی خوام اپدیتش کنم چون همین جوری باحال ترن TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
صادق هستم!!بگی صادخ میکشمت!! :|
تو مثلا 60 سالته؟؟
هم سنیم دیگه!! :|
من سوم ریاضی!!
ولی خودتو لا اقل آپدیت کن!!
اینا رو بگی مخ که نمیزنی هیچی دعوا ام میشه!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=62748

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=62749

سلام ب hمۀ
Channel
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL ، M.K.N
(04-10-2013، 13:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:27)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2013، 13:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه چرا خوبـــــــــــــــ نیستــــــــــــِی؟

دوس پسر سابقم خیلی داره اذیت میکنه!!!!

چـــــــــــراااااا؟ خدا لعنتش کنه .Sleepy چی میگـــــــــــــــِه؟

نمیدونم فقط اس میده و میگه هنوز عاشقتم منم میگم یکی دیگه رو دوس دارم میگه اگه برنگردی میرم به بابات همه چیو میگمممcryingcryingcryingcryingcrying
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!

(04-10-2013، 13:22)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم داره منفجر میشه!
ای وای چرا اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان