نظرسنجی: آیا برای شرکت در نبرد سوریه ودفاع از کشور در خارج از مرزها داوطلب میشوید؟
بله
خیر
اگر جنگ به ایران کشید داوطلب میشوم
قصد شرکت در جنگ را ندارم
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی)

ما هم در جنگ باشیم و هم نباشیم یعنی زیاد دخالت نکنیم
پاسخ
آگهی
بزار جنگ به ایران بکشه اگه یه نفر ازتون رفتWink من که نمیرم تازه شاید به اونا بپیوندم چون نوبت به ایران برسه هر کی جلوشون باشه...Sleepy
از کنار Heartمعذرت خواهی‌ Heartساده رد نشو...
.
.
بسپاس
پاسخ
بزار جنگ به ایران بکشه اگه یه نفر ازتون رفتایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی) 2 من که نمیرم تازه شاید به اونا بپیوندم چون نوبت به ایران برسه هر کی جلوشون باشه...ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی) 2

دوست عزیز من نه حتی برای دفاع از مقدسات وکشورم حاضرم برم وتوی سوریه بجنگم بلکه حضرم اگه به هیچ دردی نمی خوردم منو جلو تانک ببندن شاید تانک آسیب کمتری ببینه
ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی) 2
پاسخ
 سپاس شده توسط DICTATORE BOZORG
برم که چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، unruly ، F A R ! N ، Son of anarchy
من تو ایران هم جنگ بشه شرکت نمیکنم.حالا برم سوریه؟برم گوشت جلو توپ واسه عرب ها بشم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، F A R ! N ، tamoko89 ، Son of anarchy ، Łost Đλtλ
(24-10-2013، 10:02)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو ایران هم جنگ بشه شرکت نمیکنم.حالا برم سوریه؟برم گوشت جلو توپ واسه عرب ها بشم؟
اگه توایران جنگ بشه ونری که رسما ناموستو دادی دست آمریکاییا دوما الان رسما سورییه ایها گوشت جلوتوپ ماهستن ودارن تاوان شیعه بودن وحمایتشون ازایران توجنگ رومیدن ودلیل اغتشاشات سوریه وحمایت های همهجانبه از تروریستها نابودی بشار اسد،بهدنبال آن حمله به لبنان است تابتونن حاشیه امن اسراییل رو تامین کنند وباخیال راحت به ایران حمله کنن پس دقت کن اگه ما به سوریه کمک نکنیم تاوانش رو باید توخاک خودمون بدیم
پاسخ
بریم واسه ی اعراب کشته شیم بعدش فردا هم که شهید شدیم بیان 2سال دیگش تف کنن توی صورتمون؟؟؟Angry
من که حتی اگه توی ایران هم جنگ بشه نمیرم جنگ ...مگه مرض دارم؟؟
تازه دختر که هستم ولی جدای از این ها اصلا من غلط میکردم پوتین سربازی پام میکردم:cool:

پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
برای ایران جونم میدم
پاسخ
 سپاس شده توسط DICTATORE BOZORG
(24-10-2013، 22:54)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم واسه ی اعراب کشته شیم بعدش فردا هم که شهید شدیم بیان 2سال دیگش تف کنن توی صورتمون؟؟؟Angry
من که حتی اگه توی ایران هم جنگ بشه نمیرم جنگ ...مگه مرض دارم؟؟
اولان نژاد پرستی کار بدیه دوما مردم سوریه شیعه هستند وما برای دفاع از مذهبمون بایدبریم سوما کسیکه میره جنگ باخدا معامله کرده نه بامردم چهارما گفتم اگه به سوریه کمک نکنیم تاوانشرو توخاک خودمون میدیم پنجما کسیکه اززندگیش میگذره میره تا ازخاک وناموسش دفاع کنه مرض داره؟
شیشما مگه ما مردیم که بزاریم آبجیامون برن جنگBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
یا جووون و دل
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  -سه مدل هواگرد تهاجمی ساخت شرکت بِل در دهه 1970-
  چند مدل جنگنده ساخت شرکت آویا
  حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی سوریه و عراق به دستور بایدن
  نبرد اوکیناوا
  نبرد اوکیناوا
Brick مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شرکت ملی
  نبرد کرت
  نبرد آردنن
  برگزاری رزمایش های ارتش مطابق با صحنه واقعی نبرد!
  10 نبرد بزرگ تانک‌ها در تاریخ جنگ‌های جهان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان