نظرسنجی: آیا برای شرکت در نبرد سوریه ودفاع از کشور در خارج از مرزها داوطلب میشوید؟
بله
خیر
اگر جنگ به ایران کشید داوطلب میشوم
قصد شرکت در جنگ را ندارم
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی)

توی احادیث آخرالزمان حدیثی از پیامبر هست که میگه در آخرالزمان جنگی در منطقه قرقیسیا(شام) اتفاق میفته که از هر 9نفر 7نفر کشته میشوند و اصلا به این جنگ پا نگذارید
ما باید منتظر جنگ خودمون باشیم جنگ سید خراسانی و سفیانی
پاسخ
آگهی
(25-10-2013، 12:05)sqh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی احادیث آخرالزمان حدیثی از پیامبر هست که میگه در آخرالزمان جنگی در منطقه قرقیسیا(شام) اتفاق میفته که از هر 9نفر 7نفر کشته میشوند و اصلا به این جنگ پا نگذارید
ما باید منتظر جنگ خودمون باشیم جنگ سید خراسانی و سفیانی
بعله درسته اما درجنگ قرقیسیا دشمن بادشمن به مبارزه میپردازه نه این جنگ که دشمنان همه جانبه به متحد ما وکشوری شیعی حمله کردند. وپیامبر گفته هرکس صدای کمک خواستن مسلمانی رو بشنوه و به کمکش نره مسلمان نیست.
ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی) 3
پاسخ
(25-10-2013، 11:06)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 22:54)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم واسه ی اعراب کشته شیم بعدش فردا هم که شهید شدیم بیان 2سال دیگش تف کنن توی صورتمون؟؟؟Angry
من که حتی اگه توی ایران هم جنگ بشه نمیرم جنگ ...مگه مرض دارم؟؟
اولان نژاد پرستی کار بدیه دوما مردم سوریه شیعه هستند وما برای دفاع از مذهبمون بایدبریم سوما کسیکه میره جنگ باخدا معامله کرده نه بامردم چهارما گفتم اگه به سوریه کمک نکنیم تاوانشرو توخاک خودمون میدیم پنجما کسیکه اززندگیش میگذره میره تا ازخاک وناموسش دفاع کنه مرض داره؟
شیشما مگه ما مردیم که بزاریم آبجیامون برن جنگBig Grin

کی گفته مذهبامون یکیه؟؟؟؟؟؟؟Huh
بعدشم اگه ندیدی ما که این همه از فلسطین دفاع میکنیم دو سال دیگه که فلسطینیها که تونستن روی پای خودشون بایستن یه تشکر خشک وخالی هم نکردنUndecided
تازه من اگه موقعیت کشور فرق داشت و جنگ میشد میرفتم جنگ جدی میگم اما نه با این موقعیت و حکومت و...Undecided
درضمن اختیار دارین خدا بهتون عمر 1000ساله بدهBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط unruly
(25-10-2013، 13:16)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 11:06)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 22:54)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم واسه ی اعراب کشته شیم بعدش فردا هم که شهید شدیم بیان 2سال دیگش تف کنن توی صورتمون؟؟؟Angry
اولان نژاد پرستی کار بدیه دوما مردم سوریه شیعه هستند وما برای دفاع از مذهبمون بایدبریم سوما کسیکه میره جنگ باخدا معامله کرده نه بامردم چهارما گفتم اگه به سوریه کمک نکنیم تاوانشرو توخاک خودمون میدیم پنجما کسیکه اززندگیش میگذره میره تا ازخاک وناموسش دفاع کنه مرض داره؟

بعدشم اگه ندیدی ما که این همه از فلسطین دفاع میکنیم دو سال دیگه که فلسطینیها که تونستن روی پای خودشون بایستن یه تشکر خشک وخالی هم نکردنUndecided
تازه من اگه موقعیت کشور فرق داشت و جنگ میشد میرفتم جنگ جدی میگم اما نه با این موقعیت و  حکومت و...Undecided
دولت سوریه دولتی شیعه است وبیشترجنایاتی که درشبکه های اجتماعی پخش میشه علیه شیعه هاست

درباره فلسطین موافقم و تمام گروه های مقاومت فلسطینی در صورت داشتن حامیی غیرازایران بهایران پشت خواهندکرد(حماس براثر حمایت های مرسی در موضوع سوریه ازایران انتقاد کرد و بعد از سقوط مرسی درخواست بازگشت روابط با ایران شد که که مقامات ایرانی درخواست اعتماد سازی کردند)AngryAngryAngry

ولی حزب الله وسوریه بسیار قابل اعتمادند وپدر بشار اسد حافظ اسد درزمان جنگ تنها حامی ایران بود وحتی روابط خود با عراق رانیز قطع کردSleepy
پاسخ
(25-10-2013، 13:43)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 13:16)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه من اگه موقعیت کشور فرق داشت و جنگ میشد میرفتم جنگ جدی میگم اما نه با این موقعیت و  حکومت و...Undecided
دولت سوریه دولتی شیعه است وبیشترجنایاتی که درشبکه های اجتماعی پخش میشه علیه شیعه هاست

درباره فلسطین موافقم و تمام گروه های مقاومت فلسطینی در صورت داشتن حامیی غیرازایران بهایران پشت خواهندکرد(حماس براثر حمایت های مرسی در موضوع سوریه ازایران انتقاد کرد و بعد از سقوط مرسی درخواست بازگشت روابط با ایران شد که که مقامات ایرانی درخواست اعتماد سازی کردند)AngryAngryAngry

ولی حزب الله وسوریه بسیار قابل اعتمادند وپدر بشار اسد حافظ اسد درزمان جنگ تنها حامی ایران بود وحتی روابط خود با عراق رانیز قطع کردSleepy

یعنی اگه جنگ بشه اسد پشت ماست؟؟؟؟؟؟؟منظورت اینه؟؟؟؟؟؟خب خداحفظش کنه برای شما و کسایی که بهش ایمان دارنDodgyDodgyبه نظرم فقط فلسطین به درد میخورد که اونم رفیق نیمه راه چون اگه اسرائیل یه روزی خواست حمله کنه ماکه این همه به فلسطین موشک میدیم بهشون پیام میدیم که دو تا از همون موشک ها را بندازن توی اسراییلConfusedConfused

پاسخ
 سپاس شده توسط unruly
(24-10-2013، 22:34)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 10:02)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو ایران هم جنگ بشه شرکت نمیکنم.حالا برم سوریه؟برم گوشت جلو توپ واسه عرب ها بشم؟
اگه توایران جنگ بشه ونری که رسما ناموستو دادی دست آمریکاییا دوما الان رسما سورییه ایها گوشت جلوتوپ ماهستن ودارن تاوان شیعه بودن وحمایتشون ازایران توجنگ رومیدن ودلیل اغتشاشات سوریه وحمایت های همهجانبه از تروریستها نابودی بشار اسد،بهدنبال آن حمله به لبنان است تابتونن حاشیه امن اسراییل رو تامین کنند وباخیال راحت به ایران حمله کنن پس دقت کن اگه ما به سوریه کمک نکنیم تاوانش رو باید توخاک خودمون بدیم

من نه سوریه برام مهمه نه لبنان نه ایران مگه ایران واسه من اهمیت قائل هست که من براش اهمیت قائل باشم؟
لطفا از کلمات مسخره و بی محتوا مثل غیرت و ناموس و...موقع مکالمه با من استفاده نکنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N ، tamoko89 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Son of anarchy ، Łost Đλtλ
من برای دفاع از ایران میرم
بلکه شهید شیم یه چیزی تو بهشت نصیب ما هم بشه
وگرنه گور پدر سوریه
پاسخ
 سپاس شده توسط DICTATORE BOZORG

نژاد پرستی کاره بدیه؟هه قرانی که داره تمام حقوق مردم رو نقص میکنه و در ایاتش به صراحت گفته شده که کافران نجس هستند و ان هارا باید از دم تیغ گذرانید بعد میای حرف از نژاد پرستی میزنی؟رهبرتون هم همین چندوقت پیش 100مسیحی رو به علت جمع شدن در کلیسای شخصی به دار اویخت و افراده بهایی به سختی قادر به درس خواندن در ایران هستند این چند مثال هم برای نژاد پرستی ولایت فقیه و هم نژاد پرستی قران
پاسخ
 سپاس شده توسط unruly ، tamoko89 ، Son of anarchy
گور پدر مذهب مشترک.
پاسخ
 سپاس شده توسط AyDiN.S ، tamoko89 ، F A R ! N ، Son of anarchy ، Łost Đλtλ
(25-10-2013، 13:53)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 13:43)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی اگه جنگ بشه اسد پشت ماست؟؟؟؟؟؟؟منظورت اینه؟؟؟؟؟؟خب خداحفظش کنه برای شما و کسایی که بهش ایمان دارنDodgyDodgyبه نظرم فقط فلسطین به درد میخورد که اونم رفیق نیمه راه چون اگه اسرائیل یه روزی خواست حمله کنه ماکه این همه به فلسطین موشک میدیم بهشون پیام میدیم که دو تا از همون موشک ها را بندازن توی اسراییلConfusedConfused
اگه اونا نخوان هم ما موشک هارو شلیک میکنیم.سیستم شلیک موسک های حماس خودکاره واز تهران هم قابلیت شلیک داره اما بر خلاف نظر شما حزب الله برای جمهوری اسلامی مفید تره چون
1_هم مذهب ماست و چندین برابر حماس قابل اعتماده(حماس درقضیه سوریه ازایران انتقاد کرد ولی سید عزیز(سیدحسن نصرالله)اعلام کرده ما استانی از استان های جمهوری اسلامی هستیم)
2_حزبالله ساختاری کاملا ایرانی داره و چهار دبیر کل ابتدایی اون مستقیما از تهران انتخاب شده

(27-10-2013، 18:20)unruly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گور پدر مذهب مشترک.
هی اینجا جای فحش دادن نیست AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

(27-10-2013، 15:29){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نژاد پرستی کاره بدیه؟هه قرانی که داره تمام حقوق مردم رو نقص میکنه و در ایاتش به صراحت گفته شده که کافران نجس هستند و ان هارا باید از دم تیغ گذرانید بعد میای حرف از نژاد پرستی میزنی؟رهبرتون هم همین چندوقت پیش 100مسیحی رو به علت جمع شدن در کلیسای شخصی به دار اویخت و افراده بهایی به سختی قادر به درس خواندن در ایران هستند این چند مثال هم برای نژاد پرستی ولایت فقیه و هم نژاد پرستی قران
بعله کافر نجسه اما کجای قرآن گفته پیداشون کردین بکشین ماکه چند بار قرآنو دور کردیم همچین آیه ای ندیدیم تازه کافر بودن کجاش نژادیه؟؟؟پسر نوح میتونه کافر باشه زن فرعون مومن
مسیحیا تو ایران کلیسای رسمی دارن وتوی مجلس نماینده کسیکه میره کلیسای خانگی میزنه حتما مشکل داره.بهایی ها نمونه زنده کفر هستن از خدا دانستن انسان تا ازدواج محارم واصلا اجازه دادن به اونا کاملا اشتباهه .اینم از مثالهات دفعه بعد خواستی حرف بزنی با دلیل باشه (مخصوصا اونجا که از قران حرف زدی)
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  -سه مدل هواگرد تهاجمی ساخت شرکت بِل در دهه 1970-
  چند مدل جنگنده ساخت شرکت آویا
  حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی سوریه و عراق به دستور بایدن
  نبرد اوکیناوا
  نبرد اوکیناوا
Brick مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شرکت ملی
  نبرد کرت
  نبرد آردنن
  برگزاری رزمایش های ارتش مطابق با صحنه واقعی نبرد!
  10 نبرد بزرگ تانک‌ها در تاریخ جنگ‌های جهان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان