امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

پ.خ چیه.
دهنشو ببند دیگه:|

بای آل:|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
آگهی
(27-10-2013، 14:37)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــب خــآنم هدیه خــآنوم هـع میدونــسـتـم.یــآدت نمیآد کیم....

نه متاسفآنه :|
حآلآ شمآ منو از کجآ میشنآسی؟؟ :|
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 86
(27-10-2013، 14:33)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:28)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:25)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:20)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- 
ادعای مدیریتت میشه برو سراغ تایپکای چرت نه اخطار دادن ب خاطر پست خالی تو گ.آ -_-
آقـآ فرزامـ من مدیره پزشکیمـ!!!

تو به من موضوع چرتی که مشاهده میکنیو معرفی کن من خودمـ میبندمـ
مدیر پزشکی ؟! 
پس اخطار نده ب کسی ک داره داخل گفت و گوی ازاد اسپم میده ! 
اخطارم میدی ب درک ولی حداقل برو ب کسی ک تو بحث و گفت و گو نظر سنجی بازی رئال و بارسا میزنه اخطار بده ! 
ن ب من یا بقیه ک فقط چند وقت ی بار ی دونه ( :| ) میزاره :| 
والا :|

من وظیفه دارمـ  در پزشکی مدیریت کنمـ واگـر همـ در گفت وگوی آزاد موردی دیدمـ اخطار بدمـ!!در ضمن من به شمـآ30%دادمـ در حالی که باید 60%میدادمـ...

شمـآ همـ اگـر مشکلی با مدیریته من داری میتونـی بـه آقا صابر انتقاد کنی!

همین که الان محرومت نمیکنمـ باید از خدات باشه چون جریمرو دور زدی!

بای|.
وظیفه ؟؟ 
والا من  تنها وظیفه ای ک ازت دیدم نشستن اینجا و چرت و پرت گفتنه :| 
مورد فقط من تو گ.آ نیستم :| 
نبایدم بشینی تا ی مورد بیاد تو گ.آ ک تو ببینیش :| 
اون ک خودش سر دستتونه :| 
اوهوع :|

(27-10-2013، 14:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:27)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ضمن من ادعـآیـی نداشتمـ!!!!!
ادعا نداری برو ب ادمای ک تو بخش خودت اسپم میدن اخطار بده -_-

من به اونـا همـ اخطار دادمـ خیالت راحت!

شمـا به فکره خودت باش!
تو گفتی و من باور کردم :| 
سالی ی بار ب بخشت سر نمیزنی :| 
چجوری بهشون اخطار دادی بعد ؟:|

تو موضوع به من نشون بده!

کـی گفته من سر نمیزنمـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونوقت رو هـوا مدیرمـ کردن؟!؟؟؟؟

بـه فرید بگو لیسته کسانی رو که بهشون اخطار دادمـو بهت بده!!

از تعریفای لعیا فک کردمـ یـه کـی هستی!امـآ الان میبینمـ نـه زرشک|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(27-10-2013، 14:37)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ن ب من یا بقیه ک فقط چند وقت ی بار ی دونه ( :| ) میزاره :|

ببینید فقط شما نیستید که بخاطر یه دونه اسپم اخطار گرفتید به قران ما یه مدت فرتو فرت اخطار میگرفتیم من اخطارام شده بود 60% بخاطر نقل قول بدون نوشته شکلک دارم اخطار میگیریم یکم بگذره عادت میکنید و روش های دور زدنو یاد میگیریدWink
طرف صحبتم نویسنده نبود ^_^ 
دارم با مدیر میحرفم :| 
^_^

شما که فعلا همینم نیستی جمع کن تا بن نشدی همه میدونن من نفوذم زیاده کافیه اشاره کنم تا بن بشی و تا پایان محرومیتت بصورت نامحسوس بیای فقط نتونی چیزی بگیWink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖

توام شانس اوردی محرومم کردن :| 
وگرنه جوابتو بد داشتم میدادم .. 
^_^ 
منم خدافظ ^_^ 
من زنده ام! -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط HtmL
(27-10-2013، 14:38)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ چیه.
دهنشو ببند دیگه:|

بای آل:|

من نمیدونم چی گفته باید روشن بشه برام بعد در موردش تصمیم میگیرم Big GrinSleepy
Channel
(27-10-2013، 14:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:37)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ن ب من یا بقیه ک فقط چند وقت ی بار ی دونه ( :| ) میزاره :|

ببینید فقط شما نیستید که بخاطر یه دونه اسپم اخطار گرفتید به قران ما یه مدت فرتو فرت اخطار میگرفتیم من اخطارام شده بود 60% بخاطر نقل قول بدون نوشته شکلک دارم اخطار میگیریم یکم بگذره عادت میکنید و روش های دور زدنو یاد میگیریدWink
طرف صحبتم نویسنده نبود ^_^ 
دارم با مدیر میحرفم :| 
^_^

شما که فعلا همینم نیستی جمع کن تا بن نشدی همه میدونن من نفوذم زیاده کافیه اشاره کنم تا بن بشی و تا پایان محرومیتت بصورت نامحسوس بیای فقط نتونی چیزی بگیWink

شیوا بیخیالـ..../

بَنش نمیکنمـ کـه نگن عقده ایه../Exclamation

بایDodgy
(27-10-2013، 14:40)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1201201 dateline=1382873627]
(27-10-2013، 14:30)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:27)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 14:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ضمن من ادعـآیـی نداشتمـ!!!!!
ادعا نداری برو ب ادمای ک تو بخش خودت اسپم میدن اخطار بده -_-

من به اونـا همـ اخطار دادمـ خیالت راحت!

شمـا به فکره خودت باش!
تو گفتی و من باور کردم :| 
سالی ی بار ب بخشت سر نمیزنی :| 
چجوری بهشون اخطار دادی بعد ؟:|

تو موضوع به من نشون بده!

کـی گفته من سر نمیزنمـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونوقت رو هـوا مدیرمـ کردن؟!؟؟؟؟

بـه فرید بگو لیسته کسانی رو که  بهشون اخطار دادمـو بهت بده!!

از تعریفای لعیا فک کردمـ یـه کـی هستی!امـآ الان میبینمـ نـه زرشک|:
[/quote]
من حوصله ندارم 25 صفحه بگردم دنبال موضوع بی کیفیت.. تو مزخرف ترین بخش :| 
رو هوا مدیر کردن خیلی دیدیم تو این انجمن :| 
شاید توام یکیشون باشی ^_^ کی میدونه :| 
تا چندوقت یکی بودم حالا ک چشام باز شده و اعتراض میکنم هیچی نیستم :| هع :|
خندم گرف! ^______^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان