19-06-2012، 18:36
جايگزين شد!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
|||||||||||||||||||||||||||||
19-06-2012، 18:36
جايگزين شد!
19-06-2012، 18:37
کی جایگزین شد بالاخره..؟؟؟
امیررضا* اعلام آمادگي كرد!
19-06-2012، 18:41
موفق باشه....
![]()
19-06-2012، 18:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-06-2012، 18:45، توسط ...Sara SHZ....)
خب من کلا تو رو اصلا نمیشناسم!!!!!!
اسم فامیل خونتون کدوم شهری کدوم استانه؟؟ منو میشناسی؟؟ نامه کاربری قبلیم من چجور دختریم؟؟ منو تو یه بند توصیف کن؟؟ خودتو تو یه بند توصیف کن؟؟ نظرت درباره ی شیر کوهیـــــ؟؟؟ پسر بهتره یا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر که بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواننده ی مورد علاقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شد فلش خور ثبت نام کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نام کاربریت یه ستاره بالاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شروع کنیم؟؟؟
سارا جون مادر یواش تر در نمیره ![]() اگه حرارت زیاد نشه!!!! ![]()
19-06-2012، 18:48
هیچی نشده در رفت به خدا!!!
خب نمیشناسمش دیگـــــــــــــه!!!!!!!!!!!!!! پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه ![]() ![]()
خب من کلا تو رو اصلا نمیشناسم!!!!!!
اسم امیررضا فامیل خونتون کدوم شهری سبزوار کدوم استانه؟؟استان مشهد منو میشناسی؟؟بله نامه کاربری قبلیم امتیس سارا من چجور دختریم؟؟ مهربون منو تو یه بند توصیف کن؟؟ خودتو تو یه بند توصیف کن؟؟زرنگ شاگرد اول کلای مهربون هستم نظرت درباره ی شیر کوهیـــــ؟؟؟حیوون خوبیه پسر بهتره یا دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پسر چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلیلی ندارم پسر که بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خواننده ی مورد علاقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گوگوش داریوش و چند نفر دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی شد فلش خور ثبت نام کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زدم بازی انلاین با دختر خاله ام این جا هم اومدم بعد از یک ماه عضو شدم چرا نام کاربریت یه ستاره بالاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون اسم امیررضا رو گرفته بودند سوختم
19-06-2012، 18:57
چرا نصفه جواب میدی
کامل ج بده ![]() 5 جایه دیدنی استانت؟؟؟ چند سالته؟؟؟ مسخره ترین مدیر سایت؟؟؟ باحال ترین مدیر سایت؟؟؟ باحال ترین بچه سایت بعد از من؟؟؟ چه غذایی دوس داری؟؟؟ چرا تصمیم گرفتی رو صندلی بشینی؟؟ منو دوس داری؟؟؟هه هه هه!!! نظرت درباره این بچه هایه سایت من سروش hamedchet نازگل مرضیه یه همون pinkdevil حمید رضا سحر حسین فرامرز سلطون فرید گیتا فرهاد صابر مهسا ملودی فرشته ارمینا نازنین فهیمه فعلا همینا!!
چرا نصفه جواب میدی
کامل ج بدهSleepy 5 جایه دیدنی استانت؟؟؟منار خسروجرد بازار رضا ارامگاه خیام مسجد چوبی چند سالته؟؟؟11سال مسخره ترین مدیر سایت؟؟؟نداریم باحال ترین مدیر سایت؟؟؟خیلی نمیشناسم اما علی20 باحال ترین بچه سایت بعد از من؟؟؟نمیدونم فکر کنم بازم علی20 اخه من فقط ایشون رو خیلی میشناسم چه غذایی دوس داری؟؟؟قرمه سبزی چرا تصمیم گرفتی رو صندلی بشینی؟؟همین طوری منو دوس داری؟؟؟هه هه هه!!! نظرت درباره این بچه هایه سایت من مهربون سروش خوب و مربون اول که اومدم مهربون بود hamedchet نازگل مرضیه یه همون pinkdevil حمید رضا سحر حسین فرامرز سلطون نمیدونم اما همه میگن مهربونه فریدمدیر خوب و جدی گیتا فرهاد صابر خیلی خوب مهربون و بهترین مدیر سایت خیلی خوبن همیشه راهنما یی کردند منو مهسا ملودی فرشته خوب هستش ارمینا نازنین فهیمه فعلا همینا!! اخه من همه رو که نمیشناسم اما میدونم همه خوب هستند بقیه برای فردا البته شاید الان جواب بدم
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|