امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

ستاره و تارا
دو تاتون خاله شودید:-)
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، pink lady
آگهی
(19-12-2013، 12:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــ.ـیِ دآ نــمـ..ـم ...

ســُـــکـُــــوت بهتره ... SmileSmileTongue

چــ««»»هـ خَطَرآ ابجی ؟؟

آهـآن |= !!

تـو هـم از مـن یـآد گـرفتـی ایـن چـه خطـرآرو یـآع بلـد بـودی@!؟× |= !! 0___<

هیـچ خطـری نـی در امـآن هستیـم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 227
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Wєιяɗ
باي=|
من برم راحت ترين=|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(19-12-2013، 12:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـآن رآستـی سلـآم |: !! حـوآسـم نبـود!!-___-

]]]]]]]هــــــــــــــــــــ[[[[[ هـــــــــــــ]««]ههه ... 26 ساعت بعد ///// سلااااام

|= بعلـه!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 227
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-12-2013، 12:28)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:24)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاله مهی هم که اومد خوبی خاله؟

من برم ناهار بخورم بای
راستی عرفان شدی بابا بزرگمBig Grin

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 227۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 227 نفهمیدم چی گفتی.

من شدم دختر مهراوه بهم گفتم تو میشی بابابزرگم^_^
(19-12-2013، 12:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامم گفت شيوا و تارا مامى بزرگامن=)
نميدونم كدوم تارا رو ميگه=)

مطمئننا یکی دیگست . |: (:!
خدارو شكر=)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-12-2013، 12:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باي=|
من برم راحت ترين=|

رُژی!؟ |= !! نَــرو دُخــی !!
(19-12-2013، 12:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــ««»»هـ خَطَرآ ابجی ؟؟

آهـآن |= !!

این خیلی سال پیش از یکی دیگه یاد گرفتم...... Tongue
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-12-2013، 12:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 12:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــ««»»هـ خَطَرآ ابجی ؟؟

آهـآن |= !!

این خیلی سال پیش از یکی دیگه یاد گرفتم...... Tongue

اَز کـی!؟ |= !! فقـط مـن بلـد بـودم اینـو!؟ |= !!
(19-12-2013، 12:57)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باي=|
من برم راحت ترين=|

کدوم قبرستونی داری میری؟ >_< بمون
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 227

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان