امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=27033&pid=1351444#pid1351444

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=5871&pid=1351424#pid1351424

چیکی چیکی بوم بوم 
Channel
 سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(21-12-2013، 17:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یلدا مبارک AngelAngel

شیوا عن^_^

کثافت چرا میزاری دلم واست تنگیده بشه >_<مدیرشده دیگ مارو تحویل نمیگیره خخخخخخخخخخخ^_^Big GrinBig Grin
^__^

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392

سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR
یلداتون مبارک (:
فعلا فـــظ ! ..
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، pink lady ، Mïņ̃†êR
(21-12-2013، 17:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یلداتون مبارک (:
فعلا فـــظ ! ..

بای عجقمHeart

یلداتو هم مبارک امیدوارم تو این شب طولانی همش خوش باشی^_^
^__^

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-12-2013، 17:10)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
چرا ع همه از ت بدشون میاد؟:/
نمیدونم منو از کی میشناسی ولی من دو سه هفتس فقط از نظره نام کاربری و .. خلاصه سره نویسنده شدنت آشنا شدم اسمتم نمیدونم ولی ..
اگه گ.آ قدیمی اینجارو بخونی اینجا همه دوستام بودن رفیق ..
هه اینقد همه بام خوب بودن البته جا داره بگم که مدیر نبودم =))
به حدی رسیده بود که مدیر فلان خ میداد میگف چیکار کردی که تو یه ماه اینقد بین بچه ها محبوبی !
مدیر شدم بعضیا چششو نداشتن با هم دیگه یه سال سعی دارن من و دوستامو خراب کنن ولی خودشون فقط له پرتگاه قرار گرفتن من هنوز همونیم که هستم و دوستاییو دارم که ارزششو دارن ! .. (:
میگن ازت بدمون میاد ولی خیلی دوست دارن جای ما بشن ولی نیس هنوز خیلی مونده تا برسن جز شرو ور گفتن چیزی واسه گفتن ندارن ! ..
4 تا دوستم پیدا میکنن و رفتارشونم از رو ما اسکی میره فک می کنن خیلی شاخن ولی خبر ندارن به خر نعل طلاییم بدی همون خره
من که نگفتم بدم میاد^_-
گفتم خیلیا رو دیدم^_-
(21-12-2013، 17:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2013، 17:09)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یلدا مبارک AngelAngel

شیوا عن^_^

کثافت چرا میزاری دلم واست تنگیده بشه >_<مدیرشده دیگ مارو تحویل نمیگیره خخخخخخخخخخخ^_^Big GrinBig Grin

برم توی ادبیاتت نفس فدات بشم امتحان دارم کلاسا فشردس میام انجمن ولی گ.آ نمیام میام 4تا تاپیک میبندم میرم Angel

مدیر چیۀ جدی رنگشو دوست ندارم چیز خاصی نیست میای میبینی خودت 
Channel
 سپاس شده توسط pink lady
فردا تولدم Tonguepillpillru1ru1ru1fly2fly26gd6gd6gd6gd6gd6gd:500::500::500::498::498::498::498::499::499::499::499:497497:492::492::492:

دلتون اب فردا پارتی گذاشتم خونه Big GrinBig GrinTongue

(21-12-2013، 17:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-12-2013، 17:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یلدا مبارک AngelAngel

شیوا عن^_^

برم توی ادبیاتت نفس فدات بشم امتحان دارم کلاسا فشردس میام انجمن ولی گ.آ نمیام میام 4تا تاپیک میبندم میرم Angel

خسته نباشید گلم
^__^

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: فردا تولدم ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392

دلتون اب فردا پارتی گذاشتم خونه ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392
لی لی لی لی لی لی لیلی ۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀۀووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 392
Channel
(21-12-2013، 17:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا تولدم Tonguepillpillru1ru1ru1fly2fly26gd6gd6gd6gd6gd6gd:500::500::500::498::498::498::498::499::499::499::499:497497:492::492::492:

دلتون اب فردا پارتی گذاشتم خونه Big GrinBig GrinTongue

(21-12-2013، 17:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یلدا مبارک AngelAngel

شیوا عن^_^

خسته نباشید گلم
تولدت مبارک^_-
سلام همگی

یلداتون مبارکBlush
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان