امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(22-12-2013، 20:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 421
غروب پاییزه / اس اس غم انگیزه
گل های پرسپولیس / اشکاشو می ریزه
قلبــ... من تعطيل شد 
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2013، 20:09)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وعده ی ما تو داربی / وقت گریه ی آبی . . .
قلبــ... من تعطيل شد 
 سپاس شده توسط Mohammad 77
سعلام&_&
^__^

سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mohammad 77
شاءن خودتونو نشون میدید کل کل میکنین -_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77
ما میگیم 6 چون سال 52 ,6 تا بهتون زدیم
ما میگیم 3 چون شما سال 71 افتخار رفتن به دسته 3 نصیبتون شده
ما میگیم 10 چون ده نفره تو ده دقیقه 3 تا بهتون زدیم
ما میگیم ایمون زاید چون تو 9 ثانیه مالکیت توپ 3 تا کاشت تو دروازه تون
اما سوال من اینجاست,,,شماها که میگید 4 یعنی چی؟؟؟؟؟
...حتما میگید 4 بازی پشت سرهم بردین؟؟؟ولی باید به عرض برسونم که شما 3 بازی پشت سرهم بردین(البته خودتونم بهتر میدونید اون بردهارو چطوری به دست آوردید,با حمایتهای همه جانبه سازمان لیگ و کمیته ضد دوپینگ و کمیته داوران)
طبق تاریخچه دربی و نتایجی که ثبت شده دربی های 69 و 70 و 71 رو بردین و دربی 72 مساوی شده.دیگه چرا میگید 4؟
حالا چرا کاپیتان فرناز عدد 3 رو نشان نداد؟چون عدد 3 خاطرات و ننگ بزرگ دسته 3 رو برای خودش و هواداراش زنده میکرد,به همین دلیل خودش رو به نفهمی زد.
(لازم به یاداوریه که تیم اف سی کیسه از سال 74 تا 79 تو 9تا بازی موفق به شکست پرسپولیس نشده.5 باخت و 4 تساوی)
...یا شاید میگید که به ظاهر اسطوره تون 4 گل به پرسپولیس زده؟؟؟(افشاگری حسین کاظمی پس از سه سال:گل دربی ۶۷ را من زدم نه مجیدی/آقایان دوست داشتند تا فرهاد زننده این گل باشد/ عدد ۴ فرهاد مدعی پیدا کرد!!!!
حسین کاظمی سه سال پس از دربی 67 گفت:«راستش هنوز هم خودمان درگیر این موضوع هستیم اما باید بگویم که در آن بازی من توپ را وارد دروازه پرسپولیس کردم نه فرهاد مجیدی.»این اتفاق در حالی افتاده است که در آمار و ارقام خیلی ها نام فرهاد مجیدی را برای این گل ثبت کرده اند.کاظمی ادامه می دهد:«مدیران وقت باشکاه علاقه زیادی داشتند تا این گل را به نام مجیدی ثبت کنند که این کار را هم کردند.اما من به پرسپولیس گل زدم.راستش زیاد نیم خوام در این مورد حرفی بزنم)...
اینم لینک گل:http://www.irangoals.com/2009/10/02/video-esteghlal-tehran-perspolis-tehran-4/
بالفرض که 4 گل زده باشه.آیا زدن 4 گل تو 18 سال بازی شاهکار بزرگیه؟؟؟؟
صفر ایرانپاک 7 گل حسین کلانی 6 گل و همایون بهزادی 4 گل وارد دروازه اف سی کیسه کردن ولی هیچگاه انگشتای دستشون رو نشون ندادن (ایمون زاید بماند که تو 9 ثانیه مالکیت 3 تا زد)
.
.
تنها دلیل نشان دادن 4 انگشت توسط به ظاهر اسطوره,سوزش و عقده ای بود که از عدد 6 داشت چون عدد 6 همیشه مانند پتکیه که بر سر هواداران کیسه وارد میشه و نشانه ایه واسه تحقیر و تمسخر اونها
.
.
....پس کیسه کش 6تایی دوپینگی ده دقیقه ای دسته 3 رفته ی بی اسطوره,اعدادی رو که تو تاریخ باشگاهتون ثبت کردیم هیچ وقت فراموش نکن
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
(22-12-2013، 20:11)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاءن خودتونو نشون میدید کل کل میکنین -_-

من بس میکنم
پرافتخار ترین تیم ایرانی تو آسیا کیه؟؟؟؟؟؟جواب بدید
کی دربی 6 تا بیشتر برده؟؟؟؟؟جواب بدید
کی رفت و برگشت دربی رو اون نه 1 دفعه 2 دفعه پسر هم باخته؟؟؟؟؟؟جواب بدید
(22-12-2013، 20:12)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرافتخار ترین تیم ایرانی تو آسیا کیه؟؟؟؟؟؟جواب بدید
کی دربی 6 تا بیشتر برده؟؟؟؟؟جواب بدید
کی رفت و برگشت دربی رو اون نه 1 دفعه 2 دفعه پسر هم باخته؟؟؟؟؟؟جواب بدید
فردا آبی ها خون گریه می کنند ! نکن ای صبح طلوع ! نکن ای صبح طلوع!
قلبــ... من تعطيل شد 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان