امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

سلام !!
Success is my only motherfuckin' option,failure's not...
..this maybe the only opportunity that I got ..
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 82
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ~ArMiNa~
آگهی
(27-12-2013، 0:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب اخريه كه اينجام ميخوام يكمي حال كنم يالا  راشيعن بريم رستوران

الان دیگه آقا پاکی هم لالا کرده عمو......
کدوم رستوران بازه اخه؟
نکنه من ساعتم خرابهHuh
BYE
(27-12-2013، 0:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهآر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡​‡‡‡‡‡‡‡
کوفت
(27-12-2013، 0:45)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:44)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من يه دوس پسر فقطواسه امشب ميخوام كه به رستورانم ببردمون كي جرعت داره داوع طلب شعه
بی تربیت
(27-12-2013، 0:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه این بهار بی شعور می خواد بیاد منو بزنه...زورش به بچه رسیده...

میکشمت

عآیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟
نه خیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه چقدر يهو خروسا زياد شدن ايشش
(27-12-2013، 0:47)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !!

سلام پسرم چطوری؟:cool:
BYE
(27-12-2013، 0:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره...والا....
من برم؟
خروسا از مرغا زیاد تر شدن
(27-12-2013، 0:50)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:47)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !!

سلام پسرم چطوری؟:cool:
مرسی مامان جونHeart
Success is my only motherfuckin' option,failure's not...
..this maybe the only opportunity that I got ..
(27-12-2013، 0:48)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهآر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡​‡‡‡‡‡‡‡
کوفت
(27-12-2013، 0:45)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:44)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من يه دوس پسر فقطواسه امشب ميخوام كه به رستورانم ببردمون كي جرعت داره داوع طلب شعه
بی تربیت
(27-12-2013، 0:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه این بهار بی شعور می خواد بیاد منو بزنه...زورش به بچه رسیده...

میکشمت

عآیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟
نه خیر

چرا می خوای منو بزنی آخه...مگه من چه کار بدی کردم آخه...مگه من چه هیزم تری به تو فروختم اخه...
Dodgy
(27-12-2013، 0:50)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره...والا....
من برم؟

Dodgy اگه بري يه ازت راضي نيستم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان