امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(27-12-2013، 12:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:34)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شخصیا صبح بخیر گفتما..

١توهين نكن
٢صبح بخير؟؟؟نه صبح بخير؟؟؟
٣ساعت خواب

خو مگه ساعت چنده؟

١٣:٧

خب...این الان دیره؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
اینجا کسی طرز استفاده از دکمه سپاس رو بلد نیس؟؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 94
 سپاس شده توسط pink lady ، ~ArMiNa~
(27-12-2013، 12:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy

سلام
اينو ترو خدا نگاه كن:cool:
(27-12-2013، 12:35)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:33)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:29)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب بخیر!

بابا خیلی خوش خوابی.....
از دیشب که خوابیدی الان بلند شدی؟؟Big Grin

هههه بعله...تازه نمی دونی به خودم چه زحمتی دادم که الان بلند شدم...با کلی داد های زیبای پدر و فحش های زیبا تر مادر...خودمم کلی لعنت به اینو اون فرستادم...بعد بلند شدم

ههه
مرغ هم مرغای قدیمBig Grin

اخه هنوز که زوده...من نمی فهمم چرا باید اینقدر زود بلند شم >__<
به ساعت من 12 ساعت خوابیدی....
من بیشتر از 5 ساعت نمیتونم بخوابم.....
الان رسوندمش به 6 ساعت ایامه فرجه امتحانات رو تو نت ول میچرخمShy
BYE
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ~ArMiNa~
(27-12-2013، 12:38)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:34)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:32)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

١توهين نكن
٣ساعت خواب

خو مگه ساعت چنده؟

خب...این الان دیره؟
نه خیلییییی زودهههه
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(27-12-2013، 12:38)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

١توهين نكن
٣ساعت خواب

خو مگه ساعت چنده؟

خب...این الان دیره؟

!!!!¡!¡¡¡!¡!!¡ دير نيست!!!
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(27-12-2013، 12:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy

سلامUndecided
BYE
سلام ستارع...

من برم ناهار کوف کنم...
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(27-12-2013، 12:41)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

١توهين نكن
٣ساعت خواب

خو مگه ساعت چنده؟

خب...این الان دیره؟
نه خیلییییی زودهههه

آفرین..

(27-12-2013، 12:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

١توهين نكن
٣ساعت خواب

خو مگه ساعت چنده؟

خب...این الان دیره؟

!!!!¡!¡¡¡!¡!!¡ دير نيست!!!

چه عجب یکی درک کرد

(27-12-2013، 12:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستارع...

من برم ناهار کوف کنم...

نرووووووووووووو..من مامانمو 2 روزه ندیدم ننه...
2 روزه ناهار نخوردم....منم می خوام....
مامانم که نمیاد...

(27-12-2013، 12:40)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:35)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:33)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 12:29)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا خیلی خوش خوابی.....
از دیشب که خوابیدی الان بلند شدی؟؟Big Grin

هههه بعله...تازه نمی دونی به خودم چه زحمتی دادم که الان بلند شدم...با کلی داد های زیبای پدر و فحش های زیبا تر مادر...خودمم کلی لعنت به اینو اون فرستادم...بعد بلند شدم

ههه
مرغ هم مرغای قدیمBig Grin

اخه هنوز که زوده...من نمی فهمم چرا باید اینقدر زود بلند شم >__<
به ساعت من 12 ساعت خوابیدی....
من بیشتر از 5 ساعت نمیتونم بخوابم.....
الان رسوندمش به 6 ساعت ایامه فرجه امتحانات رو تو نت ول میچرخمShy

12 ساعت زیاده؟
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
تو امضام دو تا پسر هم هس!
ستاره چی بذارم؟

مهرآوه وستارع
مهتاب و تارا!
اون دو تا پسرو کی بذارم؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان