امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(27-12-2013، 14:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:59)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:56)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:54)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:53)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاع
همتون یه مش فرصت طلبین :|
فرصت چی یکی بت بگه تو روحت چیکار میکنی
فرصت کوفتDodgy

(27-12-2013، 13:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآری یادته محمد چه قدر عاشق من بود؟
اوهوم
مگع دیه نی

هههه بهم یه دروغ شیک گفت...
یادته که منم چه قدر عاشقش بودم؟
فرق دخترا با پسرا: من هنوزم عاشقشم ولی اون.....هعی!

(27-12-2013، 13:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 13:55)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآری یادته محمد چه قدر عاشق من بود؟

همه توجه
اين محمد من نيستما

از خداتم بآشه!! ~__~

نيست~-~

تو رِ وَلآ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 110
آگهی
عه
حالا دوس دخترش کیه
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
(27-12-2013، 14:24)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اینbioتو این مشخصاتو کجا باید بنویسی

برو توی کنترل پنل کاربری که بالای صفحست..
بعد کنار صفحه یه گزینه هست به نام : ویرایش پروفایل...اینو بزن...بعد یه صفحه میاد که باید اون تو بنویسی
 سپاس شده توسط along boy
(27-12-2013، 14:24)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو کنترل پنر ک بالای صفحس
بعد سمت راست یه جایی نوشته ویرایش پروفایل
(27-12-2013، 14:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو توی کنترل پنل کاربری که بالای صفحست..
بعد کنار صفحه یه گزینه هست به نام : ویرایش پروفایل...اینو بزن...بعد یه صفحه میاد که باید اون تو بنویسی
دمه شما گرم
(27-12-2013، 14:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 14:18)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 14:17)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='یه تنهای بی ستاره' pid='1367940' dateline='1388142866']
چرآع عشقم
چی شدع

تو می دونی من محمدو چه قدر دوست داشتم

(27-12-2013، 14:10)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=Armina.A pid=1367913 dateline=1388142492]

آرع خو اونم خعلی دوست داش
بینتون اتفاقی افتادع?

آرع...به تو که نمی تونم دروغ بگم..
گوش کن...بهم خیانت کرد..من به روش نیاورم چون خیلی دوسش داشتم...ولی بازم به کارش ادامه داد...منم بهش گفتم دیگه اس نده گوشیم دست بابامه..
بازم نتونستم بهش چیزی بگم..
به دروغ گفتم گوشیم دسته بابامه که دیگه بهم زنگ نزنه و اس نده
پآری خیلی دلم گرفته
اااااااااه
خبر نداشتم
چجوری بت خیانت کرد؟

هعی بگذریم...تو چه خبر؟

هعی خو همه پسرا بی وفان بی خی
خبر امتحانایی ک فخ ب امید پاس شدن میگذرن (:
(27-12-2013، 14:27)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو کنترل پنر ک بالای صفحس
بعد سمت راست یه جایی نوشته ویرایش پروفایل
ممنون
روشا2012 :|
آخ سَرَمcry2
خوب میشی آری (:
خدآفظ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان