امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

منم بيام بازي؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
آگهی
(31-12-2013، 12:26)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:17)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااا یع دقه چشم ازتون برداشتما چه حرفاا ماشین واستون زوده دخی گلم دیگه نگی ماشین می خواما به وقتش واست یه ماشین خوب میخرم

ولی مامان...آخه....
خب می خوام دیگه
خرف مامانت رو گوش کن هر چی دختر خالهات گفتن تو هم جو گیر نشو

اوففففف
چشم مامان
راستی امتحانه ریاضیمو از 20 شدم 4....خوبه دیگه؟
نه منه هانHuh
چی چهار ؟Exclamation
دختر یعنی چی درس بخون همش این جا ولو نباشIdea

مامان توی این مدت یک اتفاق دیگه هم برام افتاد
سیگاری شدم!!
(31-12-2013، 12:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:23)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:20)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:16)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ميخوامDodgy
هووون یع دخی میخوای من که فعلا سه تا دخی دارم هم سن و سال های تو مونده اون هم مثل تو بگن بچه می خوایم بشم مامان بزرگ
پدرشون كيه
بابا ندارن
پس اونام شبيه سازي شدن؟
تو هم بابا نداری نه؟
ولی بابا نداشتن بهتر از اینه که ما بابا داشتیم همون بابا بزرگ شما یک مرد...
(31-12-2013، 12:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:23)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:22)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:20)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووون یع دخی میخوای من که فعلا سه تا دخی دارم هم سن و سال های تو مونده اون هم مثل تو بگن بچه می خوایم بشم مامان بزرگ
پدرشون كيه
بابا ندارن
پس اونام شبيه سازي شدن؟

موناع!!!
من كه مادرم اعتراف كرد شبيه سازي شدم: (
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 228
مطمعنی سلطونی؟؟؟
آخه اون خیلی خشک و غد بود
(31-12-2013، 12:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:26)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:17)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی مامان...آخه....
خب می خوام دیگه

اوففففف
چشم مامان
نه منه هانHuh
چی چهار ؟Exclamation

سیگاری شدم!!

ارمينا قورصرو هم برا ش تعريف كن من در تعي اين مدت در ميرم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 228
(31-12-2013، 12:28)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدرشون كيه
بابا ندارن
پس اونام شبيه سازي شدن؟

موناع!!!
من كه مادرم اعتراف كرد شبيه سازي شدم: (

الان می رم از همونایی که تو خوردی می خورم....
بمیرم از دستم راحت شی!!
من م ميخوام بيام بازيDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(31-12-2013، 12:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوففففف
چشم مامان
نه منه هانHuh
چی چهار ؟Exclamation

سیگاری شدم!!

ارمينا قورصرو هم برا ش تعريف كن من در تعي اين مدت در ميرم

باشه...همینجا تعریف کنم یا توی خ؟

ولی مامان...آخه....
خب می خوام دیگه

اوففففف
چشم مامان
نه منه هانHuh
چی چهار ؟Exclamation

سیگاری شدم!!

دختر بی ابرووووو
منو بی ابرروووو کردی دختر میبرمد کمبع اعتیاد باید بشینی درس بخونی اگه ببینم سیگار بکشی یک کاری سرت در بیارم که مرغ های اسمون به حالت گریه کنن برووو اواتارت رو عوض کن و سیگار رو بذار کنار
دختره.......

(31-12-2013، 12:30)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من م ميخوام بيام بازيDodgy

می خوای بشی پسر من؟

موناع ارمینا جریان چیه؟
موناع همه چی زیر سر توع نه؟
ارمینا اواتارت رو عوض کن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان