امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(01-01-2014، 20:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^

سلام تار تاری
آگهی
(01-01-2014، 20:34)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:24)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:17)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزش نداره اینجا خودتو ناراحت کنی×
ناراحت نمیکنم خودمو ک (:
من فقط خودمو ناراحت می کنم ^_-
اره منم همینطوور×××
خالا نه خودتو ناراحت کن ک×و نه ک ناراحت کن خودتو

خود درگیری مضمن ..

فارسیت خوبه ؟

Angel

خدافظ !
به زبون خودت گتم خو نفهمیدی
یه موضوع دارم که حکایته این دخترا **** تو زبان فارسی
تونستی برو ببین واقعیته ؟
قبول داری؟
نداریم مهم نی

حداقل فانتزی ندارم :/
 سپاس شده توسط SPORT BOY
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 396
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 396" />
بپر بغلم تارا!

نه نه نپر بیا تو بغلم...
 سپاس شده توسط Adl!g+
مامان
مامان بزرگم
موناع
داداشی؟
(01-01-2014، 20:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع

تارا نه تاراع (: Angel
مگه نه تارا ؟ :|
فرقی نمیکنه عزیزم*^_^*
رزییییی دلم برات تنگ شده >_<
منم همینظور بنفش دوست داشتنی >_<
وااای عجقولم دیروز به یادت افتادم >_<
آرمینا بای
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(01-01-2014، 20:35)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مرد این خانواده منم چی فک کردین

شاید ولی ابجیاد بزرگن ارمینا هم ابجیته
(01-01-2014، 20:36)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخی منتظری ؟
منتظر کی ؟ (:
 سپاس شده توسط SPORT BOY
(01-01-2014، 20:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:34)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:24)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-01-2014، 20:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نمیکنم خودمو ک (:
من فقط خودمو ناراحت می کنم ^_-
اره منم همینطوور×××
خالا نه خودتو ناراحت کن ک×و نه ک ناراحت کن خودتو

خود درگیری مضمن ..

فارسیت خوبه ؟

Angel

خدافظ !
به زبون خودت گتم خو نفهمیدی
یه موضوع دارم که حکایته این دخترا **** تو زبان فارسی
تونستی برو ببین واقعیته ؟
قبول داری؟
نداریم مهم نی

حداقل فانتزی ندارم :/
1+
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 396" />

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان