امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 17:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DJ✘ Mona اين اسمع قشنگه -ـــــــــــــــــــــــــ-؟

عنوان کاربری من که شا--اره ! :cool:Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

با من حرف نزن كپك Dodgy
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 255
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(16-01-2014، 17:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

خالع تاراع سیلوووووووم0___0
خوبی خاله؟؟
سلام نفســی^_^
(16-01-2014، 17:52)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماما ن تاراع -ـــ=
دُخی^_^♥
(16-01-2014، 17:53)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SmileExclamationExclamationBlush

جـــونم؟؟؟^_^

با منم حرف بزنcrying
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:54)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:51)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هپلق=)
سرعت عملم تو حلق تک تکتون=)
با این جور مشق نوشتن تا ده سال دیگه هم تموم نمیشع=)
7 تاع مونده=|
دروس بگیر همه درسارودارع و همراه با جوابارو

قارقار وایت دارم^_^
زبانم:|
خدایا چی میشع 2شنبه تا شنبه تعطیل بشه بتمرگیم تو خونه؟؟*^_^*
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
ســـــــــــــَـــــــــــ|:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

سلـآم تـآرا ^__^ !!

تـآرا تـو مـامـانت کیه!؟شوهـرت کیـه ؟! دختـرت کیـه!؟ /:

بـی خـآنمـآن نیستی!؟ -___-
آیســان^_^
گلرخ ^_^ زیاد دارم|: مهری،موناع دیگه بچه هامو یــادم نمیاد|:
نـوچ^_^

آهـان . . S: . . .

مـن بی خـانمـانـم -___- !!

من بهم نمیخوره دختره مـونـاع بـاشم -___-
[/quote]
you are my sister .. ^_^♥
راستــش نه0_0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
فرداع عروسي داريم
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ
(16-01-2014، 17:57)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف نزن كپك Dodgy

کپک عمت ! Big Grin
 سپاس شده توسط T A R A
|: من اینجا باشم یا نباشم فرقی نمیکنـه :| خـدافس!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 255
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ ، T A R A ، ★MoRpHeUsS★
دخمرم امروز با دوستات كجا ميخواي بري ؟

(16-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:57)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با من حرف نزن كپك Dodgy

کپک عمت ! Big Grin
اشتر Dodgy
امــضـــآی جــدیــد^__^

آواتــآر جدید^__^

مــآیــلی ســآیرس^__^

آی لــآو هِـــر^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان