امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(17-01-2014، 18:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:03)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:55)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:53)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-
کی هست کی نیس؟
محمد احمدرضا کوجاس؟؟:/

سلام
تو اتاقش.

آفه:/
بش بگو بیاد اینجا:/
ملیتا عزیزم چرا دیده نشی؟^_-

بزار تو حال و هوای خودش باشه-_-
شکست عشقی خورده-_-

O_o
حالا طرف کی بوده؟؟ 0.0

نمیدونم :183:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(17-01-2014، 18:06)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:02)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:58)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:56)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملخ=)
مکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس *^_______________________________^*
دلم برات تنگیده بود عوضی -_- >__________<

me too=)
خوب چه خبر؟چیکار میکنی؟یه مدت طولانی نبودم=)امتحانا رو چیکار کردی؟=)))
کدوم گوری گم و گور شده بودی؟ >_<
سلامتی ! .. داریم با زندگی ........ عآره :| تو چیکار میکنی؟ =))
یه جور گند زدم بهشون که صدای هیشکی در نیاد :|
متوجه ای که؟ ((:
چطوری مکسسسسس؟ ^_^

هیچی درگیری درسای چیز تخیلی شده بودم=)
منم هیچی باووو هر روزم مث روز قبله=)
آورین آورین=)من نمیدونم چیکار کردم چهار شنبه کارنامه میدن=(
بعله متوجه ام
خوبم ولی نازنین دیگه فک نکنم بیادSad
تو چطوری؟از علی وافن چه خبر؟
بابا خرخون (((:
نازنین کیه؟ :| دوست دخترت شد؟ =))
خوبم میسی میسی *^_^*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 411
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker
الان باید اقای زیر صفر بیاد حرفامو ترجمه کنه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker ، rozha77
(17-01-2014، 18:04)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:01)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:00)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:51)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:46)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه با ثروت به علم برسی
منظورتون همون پول بدی کنکور قبول بشی یا پول بدی بری مدرسه نمونه
نه این علم واقعی نیست
هیچ شخصیتی هم پیش هیچکس نداری
یعنی میشه گفت که معروف نیستی
همرو با پول میخری
اما اگه با علم به ثروت برسی  به یک شحصیت بزرگ معروف میشی

خیلی ها هستند پولدارند و معروفند و تحصیلات آنچنانی ندارند.
به هر حال شما درس میخونی برای چی؟جوابش فقط تو یه جمله خلاصه میشه اینم اینه که بتونیم ازش پول در بیاریم=)
شما دکتر میشی داری کار میکنی که چی؟که پول در بیاری=|
خب درسته ولی
یکم فکر کن
با علم به ثروت برسی
گفتن جملش هم افتخار آفرینه
ما درس میخونیم تا چیزای زیادی یاد بگیریم طرز درست زندگی کردن رو یاد بگیریم
درکل علم مارو یه جور دیگه بزرگ میکنه
من دکتر میشم تا به مردم کمک کنم
جون مردمو نجات بدم
فقط بخاطر پول نیست

خداوکیلی اگه یکی بیاد صد میلیارد بزاره جلوت بگه یا پولو وردار یا درس بخون کدومو انتخاب میکنی؟Shy
بذار منم تو بحثتون شرکت کنم به عنوان یه دانشجو.
اول اینکه تا علم نداشته باشی به ثروت نمیرسی. چه بسا آدمایی بودن بخاطر ( خنگ بودن ) ثروت میلیاردی رو بر باد دادن

حرف شما کاملا درسته ولی به این نکته توجه کنید
مثلا یه دلال ساختمون تو یه روز میتونه شاید بالا 150 میلیون دراره درحال که اگه یه دکتر حقوقشو یه سال جمع کنه و دست هم بهش نزنه باز اینقدر نمیشه.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، rozha77 ، Ξrιc logιc
(17-01-2014، 18:08)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:05)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:03)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:55)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
تو اتاقش.

آفه:/
بش بگو بیاد اینجا:/
ملیتا عزیزم چرا دیده نشی؟^_-

بزار تو حال و هوای خودش باشه-_-
شکست عشقی خورده-_-

O_o
حالا طرف کی بوده؟؟ 0.0

نمیدونم :183:
اع:|چرا؟
برو از زیر زبونش بکش14k:183:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker
هِییییییییییییییییییی روزگار
کسی منو می بینه
عــَـــــلــــُـــــــو
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط rozha77
خب ادم بااین پولاست که خودشو گم میکنه
خب خودتو گم کنی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدارو گم میکنی
دیگه فقط پول داری
نه دیگه دین نه ایمان هیچی
به پولا وابسته بشی
دیگه اون دنیا میخوای چکار کنی
میخوای اعمال خوب رو بخری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities;when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker ، Ξrιc logιc
(17-01-2014، 18:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:06)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:02)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:58)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس *^_______________________________^*
دلم برات تنگیده بود عوضی -_- >__________<

me too=)
خوب چه خبر؟چیکار میکنی؟یه مدت طولانی نبودم=)امتحانا رو چیکار کردی؟=)))
کدوم گوری گم و گور شده بودی؟ >_<
سلامتی ! .. داریم با زندگی ........ عآره :| تو چیکار میکنی؟ =))
یه جور گند زدم بهشون که صدای هیشکی در نیاد :|
متوجه ای که؟ ((:
چطوری مکسسسسس؟ ^_^

هیچی درگیری درسای چیز تخیلی شده بودم=)
منم هیچی باووو هر روزم مث روز قبله=)
آورین آورین=)من نمیدونم چیکار کردم چهار شنبه کارنامه میدن=(
بعله متوجه ام
خوبم ولی نازنین دیگه فک نکنم بیادSad
تو چطوری؟از علی وافن چه خبر؟
بابا خرخون (((:
نازنین کیه؟ :| دوست دخترت شد؟ =))
خوبم میسی میسی *^_^*

خر خون چیه=) من گفتم نمیدونم چی شده=)یعنی احتمال داره خیلی خراب بشه یا احتمال داره خوب بشه.
نمیشناسی؟؟؟:|خودم بهت گفتم:|نه باوووووووووو=( نشد =(
دیگه نمیاد نتش قطعه=(
 سپاس شده توسط melodi+ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
اوووف حو3له اینجارو ندارم -.-
مَ برم .. دافــــــظ ! ..
مکسسسسسسسسسسسسس بازم بیا دوباره گم و گور نشی دوست گم و گور شدم *^_^*
فعلا !
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، rozha77
(17-01-2014، 18:07)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:04)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:01)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 18:00)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:51)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ها هستند پولدارند و معروفند و تحصیلات آنچنانی ندارند.
به هر حال شما درس میخونی برای چی؟جوابش فقط تو یه جمله خلاصه میشه اینم اینه که بتونیم ازش پول در بیاریم=)
شما دکتر میشی داری کار میکنی که چی؟که پول در بیاری=|
خب درسته ولی
یکم فکر کن
با علم به ثروت برسی
گفتن جملش هم افتخار آفرینه
ما درس میخونیم تا چیزای زیادی یاد بگیریم طرز درست زندگی کردن رو یاد بگیریم
درکل علم مارو یه جور دیگه بزرگ میکنه
من دکتر میشم تا به مردم کمک کنم
جون مردمو نجات بدم
فقط بخاطر پول نیست

خداوکیلی اگه یکی بیاد صد میلیارد بزاره جلوت بگه یا پولو وردار یا درس بخون کدومو انتخاب میکنی؟Shy
بذار منم تو بحثتون شرکت کنم به عنوان یه دانشجو.
اول اینکه تا علم نداشته باشی به ثروت نمیرسی. چه بسا آدمایی بودن بخاطر ( خنگ بودن ) ثروت میلیاردی رو بر باد دادن

اخه دیگه ادم اونقدر خنگ نمیشه که 
تازه ادم با اون پول میتونه کلی حساب دار و مشاور و کلی چیز دیگه استخدام کنه

همین چیزایی که میگی به علم نیاز داره. درسته میگن لبه ی پول از لبه ی شمشیر هم تیزتره ولی آدم که خدادادی میلیاردر به دنیا نمیاد میاد؟ به فرض مثال بهش ارث هم برسه باید بلد باشه چطوری از ازش استفاده کنه. همین بلد بودن یعنی علم
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Albert wesker ، rozha77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان