امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 13:27)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(02-02-2014، 13:25)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:20)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطی کاری داشتی؟
نع

پری چطوری؟؟؟؟

به قول امیرعلی عینهوعنBig Grin
چرا؟؟؟؟؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 158
آگهی
(02-02-2014، 13:25)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنتر گوساله راجه به زنم درس بحرفBig Grin

من بهش اعتماد دارمBig Grin

ووووووووووووی چقد دلم میخواس امیراینوبم بگه خداااااااااااااااا دوباره یادم افتادcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
عزیزم بیا بغلم^_^

روزی که بدبخت شدی حالیت میشه من چی گفتم

تازه احـمـت میخواست از موناع خواستگاری هم بکنه

آدرس هم داشت میگرفت واس امر خیر مزاحم شه

(واس این حرفم مدرک دارم(: )
 سپاس شده توسط MONA-GH ، † αƖιєη †
هعی روزگار
سلام
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 13:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:24)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:13)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا من از احمد گوسپند حالم به هم ميخوره

خودت اونروز داشتی گریع میکردی میگفتی من احمت رو میخوام ولی بهم توجه نمیکنه

امیر خواهرت هدیه مث من خوبی تورو میخواد این موناع یه ابلیسیه که خدا میدونه

همین الان نمیتونم یه وردی خوند نفرین کرد چیکار کرد کل سیستمم رفت رو هــوا

ايششششششششش دروغ گو

حـرف نزن دختر!دو رو!

عنترDodgy

بچه ها زیادی نیس عایا من واقعا دارم حس میکنم امیرمBig Grin

وووووووی دلوم تنگولیدبراش امیررررررررررررررررررررررررررررcryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط MONA-GH
چکار می کنید
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط MONA-GH ، امــــــیـــــــر راد
(02-02-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:25)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنتر گوساله راجه به زنم درس بحرفBig Grin

من بهش اعتماد دارمBig Grin

ووووووووووووی چقد دلم میخواس امیراینوبم بگه خداااااااااااااااا دوباره یادم افتادcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
عزیزم بیا بغلم^_^

روزی که بدبخت شدی حالیت میشه من چی گفتم

تازه احـمـت میخواست از موناع خواستگاری هم بکنه

آدرس هم داشت میگرفت واس امر خیر مزاحم شه

(واس این حرفم مدرک دارم(: )

هاع مدركو بدع
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 158
 سپاس شده توسط امــــــیـــــــر راد
من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
میخوام دُرُسته بخورمش Sleepy
انقد نازه (:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، امــــــیـــــــر راد
(02-02-2014، 13:28)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی روزگار
سلام

نیایش^_^
 سپاس شده توسط امــــــیـــــــر راد
از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم!
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
(02-02-2014، 13:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ازدواج کردم Sleepy
خیلی خوشگله Sleepy
میخوام دُرُسته بخورمش Sleepy
انقد نازه (:

حلت بده هااااعشخیBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان