امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 9:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:26)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-هـــآی!
چطوری؟؟؟

افتض رو به عالی-___-
اسم اجی منم مهتابه!
منم مهشید!
یو خوبی عایا-__-؟
اهاع
عادت کردم بم میگن مهی:-)
بدجور یه برفی میاد ما ام که تعطیل خیلی حال داد

عاره اینجا دیشب اصن هیچ خبر نبوداع!
صب پاشدیم دیدیم بعله چه خبره!:cool:
مهی(:
اوکی!
به مامانم میگم میخام برم برف بازی میگه ازین ١۶۴ سانت قدت خجالت بکش:-(
اخه چه ربطی داره :-(
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط armin^ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(04-02-2014، 9:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:37)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:34)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید بیشعورDodgy

تشکر تشکر لطف داری نسبت به من!
بعلی بعلی!
الان تو پری ای؟
امیری؟
کی ای؟Big Grin

امیرم پری تو اکانت خودشه

عهـــــــــ واه×
امیری؟؟Dodgy
پس اگه امیری بر من با داداشای نامرد صحبت نمیکنم!
Wink

کلاس خرکی نیا بینم الانشم من تورو پیدات کردم تو سرت مثه اینکه خیلی خیلی شلوغه دیگه دوستای قدیمی خودتم نمیشناسی
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(04-02-2014، 9:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/06023492578743127922.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/31300106062760021162.jpg
http://8pic.ir/images/65267147775315225535.jpg
http://8pic.ir/images/22967327391346869117.jpg

اینم برای مهشیـــــــــــــد ^____^
برات پیدا کردم ((:

عشخی^___^
سومیووووووووووع چه باحال بودع!^___^
فدا مدا !!!
قابل شومآ رو ندارع ^_^
جیگرتو ^_^

فدایی داری!
هووووفع؟!
رکی سرم درد میکنه !
به هوای مدرسه عادت دارم اخه"__^
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، armin^ ، † αƖιєη †
من از کی تاحالا دارم سپاس میدم....Big Grinفقط ب خودم نسپاسیدم
خشکیدم بااااااااااااو
خستع شدم
 سپاس شده توسط MONA-GH ، armin^ ، M.K.N
(04-02-2014، 9:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:36)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟؟؟

افتض رو به عالی-___-
اسم اجی منم مهتابه!
منم مهشید!
یو خوبی عایا-__-؟
اهاع

مهی(:
اوکی!
خوب راس میگه دیه!
مامان منم به ابجیم میگه اینارو !
نمیدونم به چه منظور!
الان باس رفت بیرون!Sad
من که پام شکسته نوموتونم!

(04-02-2014، 9:42)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:37)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:34)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید بیشعورDodgy

تشکر تشکر لطف داری نسبت به من!
بعلی بعلی!
الان تو پری ای؟
امیری؟
کی ای؟Big Grin

امیرم پری تو اکانت خودشه

عهـــــــــ واه×
امیری؟؟Dodgy
پس اگه امیری بر من با داداشای نامرد صحبت نمیکنم!
Wink

کلاس خرکی نیا بینم الانشم من تورو پیدات کردم تو سرت مثه اینکه خیلی خیلی شلوغه دیگه دوستای قدیمی خودتم نمیشناسی

ببین الان وظیفه شماس منو پیدا کنید!
گم شدم!
من چه بدونم ارمین امیره اخه؟؟!!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، armin^
http://up.qqjia.com/z/13/tu15081_1.jpg
خخخخخ اولين پسر ادامسي عكسش -__^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 22
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، M.K.N ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، armin^
(04-02-2014، 9:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افتض رو به عالی-___-
اسم اجی منم مهتابه!
منم مهشید!
یو خوبی عایا-__-؟
اهاع

مهی(:
اوکی!
خوب راس میگه دیه!
مامان منم به ابجیم میگه اینارو !
نمیدونم به چه منظور!
الان باس رفت بیرون!Sad
من که پام شکسته نوموتونم!
میرم پیش دوستم :-) حال میده:-)
من باس برم فظ……!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، armin^
من رفتم...
دوستان تا درودی دیگر بدرود -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، MR.FARZAM ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، MONA-GH ، armin^ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
نه ب 2 سال پیش ک در ب در میگشتیم دنبال یکی ک هم اسمم باشه ن ب الان ک هرجا میرم ی فرزام جلوم سبز میشه :|
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، armin^
(04-02-2014، 9:37)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:36)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدونستم با حرف زدن به هیچ نمیرسیم ماشالله انقدر اینجا ادم انتقاد پذیر هس که نگووووووووووووDodgyUndecidedSleepy

ببین خدایی موضوت اسپم بوده!

من بوق خوردم بیخیال اگه همین اسپم رو هم میدادم بعد چند مدت یه مدیر میزد
اسپم ها پاک شدند لطفا اسپم ندهید
بیخی خی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 22
 سپاس شده توسط armin^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان