امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

خدافض برم شام:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 130

سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N
آگهی
علللللللللللي كيه -__________- مامان
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 19:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان داداش خوبی؟ ^_-

مغسی بیَن آبجی -__^

(04-02-2014، 19:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:53)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

درود بــر تـو ای بــرادر 0_o

اصلا این آبجیایی که من دارم و حضرت نوح داشت الان دو سال از جنتی بزرگ تر بود -__^
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
دافظــــ-ــــــــ-
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N
(04-02-2014، 19:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین از خـدا بـترسـیـن|:

من دیه دایرکشنر نیستم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.fardanews.com/fa/news/281036/تب-پسران-انگلیسی-در-ایران-وان-دایرکشن-از-دلربایی-تا-فن%E2%80%8Cفیکشن-نویسی-تصاویر

این چیه!؟ |:
اومــ...

*** و شعر|:

|: دروغه فاطی |: من با این چیزا دست از سر وان دی بر نمیدارم !! |:

اینا همش دارن چرت میگن که ما به راه راست هدایت بشیم -__-

بابا لامصبا خو زین مسلمونه . . |: !! چه ربط داشت خو !! |:

ای بابا !! فاطی دروغه !! >___< جاست وان دی !! |: (:

من بمیرم هم دایرکشنر هستم !! ((:

آیـسـان تـو واقـعـا بـاورت شد؟؟؟Big Grin

فک کـردی مـن بـه این راحتیا دست ازشـون میکشم

لویی مـن رو تغییر داد اون باعث شد که من شـاد باشم

وقتی دیدم انقد خوشحال و شوخه منم خواستم مث اون باشم

از این رو به اون رو شدم تو اوج ناراحتی کافی بود یه کلیپ از وان دی ببینم که همه ی غم و غصـه هامو فراموش کنم و از ته دل بخندم

رفتم نظر دادم به رگبار بستمشون تا دو ساعت دیه نظرم بررسی میشه بعدش نمایش دادع میشه-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 19:57)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:53)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

وای که ماکان اومده سوار بر اسب اومده !! |: !! داخ داخ دراخ داخ داخ !! داداشه مایی دراخ داخ !! |:

تغییر آهنگ تتلـو |: !! نیگا من یه شاعرم !! |:

سلـآم ^_^

درود آبجی گلم -__^

که حرفای من مهم نی دیگه!؟ آرع!؟ |:

که احمد حرفامو جدی نگیره آرع!؟ |:

که احمد رو دست نداره آرع!؟ |:

دستت درد نکنه !! |:

خوب ازش طرفداری کردی !! |:

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 130
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، M.K.N
(04-02-2014، 19:59)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علللللللللللي كيه -__________- مامان
نــمیدونم!! 0_o

(04-02-2014، 20:00)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان داداش خوبی؟ ^_-

مغسی بیَن آبجی -__^

(04-02-2014، 19:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

درود بــر تـو ای بــرادر 0_o

اصلا این آبجیایی که من دارم و حضرت نوح داشت الان دو سال از جنتی بزرگ تر بود -__^
قــربونت ^___^
ولـی مــن پــسرم )):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N
(04-02-2014، 20:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 19:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برین از خـدا بـترسـیـن|:

من دیه دایرکشنر نیستم|:
http://www.fardanews.com/fa/news/281036/تب-پسران-انگلیسی-در-ایران-وان-دایرکشن-از-دلربایی-تا-فن%E2%80%8Cفیکشن-نویسی-تصاویر

این چیه!؟ |:
اومــ...

*** و شعر|:

|: دروغه فاطی |: من با این چیزا دست از سر وان دی بر نمیدارم !! |:

اینا همش دارن چرت میگن که ما به راه راست هدایت بشیم -__-

بابا لامصبا خو زین مسلمونه . . |: !! چه ربط داشت خو !! |:

ای بابا !! فاطی دروغه !! >___< جاست وان دی !! |: (:

من بمیرم هم دایرکشنر هستم !! ((:

آیـسـان تـو واقـعـا بـاورت شد؟؟؟Big Grin

فک کـردی مـن بـه این راحتیا دست ازشـون میکشم

لویی مـن رو تغییر داد اون باعث شد که من شـاد باشم

وقتی دیدم انقد خوشحال و شوخه منم خواستم مث اون باشم

از این رو به اون رو شدم تو اوج ناراحتی کافی بود یه کلیپ از وان دی ببینم که همه ی غم و غصـه هامو فراموش کنم و از ته دل بخندم

رفتم نظر دادم به رگبار بستمشون تا دو ساعت دیه نظرم بررسی میشه بعدش نمایش دادع میشه-__-
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=85440 برید سپاس و نظر بدین زود -__- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 130
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-02-2014، 20:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که حرفای من مهم نی دیگه!؟ آرع!؟ |:

که احمد حرفامو جدی نگیره آرع!؟ |:

که احمد رو دست نداره آرع!؟ |:

دستت درد نکنه !! |:

خوب ازش طرفداری کردی !! |:

1-من نگفتم حرف تو مهم نیست -__-
2-من خودم فقط از احمد خوبی دیدم پس نمیتونم بگم پسر بدیه -__-
3-احمد اون لحظه بهم ریخته بود اگه منم بر علیه ش حرف میزدم کلا بهم میریخت -__-
4 من از کسی طرفداری نکردم -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان