امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

سلام
سلوم
شلام
های
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
آگهی
(04-02-2014، 20:43)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم گوری رفتی بدو من کار دارم

من که اینجام
چیه کارخونه هات مونده
سبک زندگی وان دایرکشنی آن چیزی است که از یکسو وان دایرکشنرها(Directioner) آن را برای آینده تمرین کرده و به آن افتخار می کنند، و از سوی دیگر نوجوانان

آنگلوساکسونی برای رهبری جامعه ای جهان شمول که در جهت اهداف و آرمان های لیبرالیسم حرکت می کند، پرورش پیدا می کنند.

دو تا سوال واسم پیش اومد!

آنگلوساسکونی؟؟؟

لیبرالیسم؟؟؟
 سپاس شده توسط яᎧмιиα
(04-02-2014، 20:45)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 20:43)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم گوری رفتی بدو من کار دارم

من که اینجام
بابای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 136

(04-02-2014، 20:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 20:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن چـشـمـامو گـرفـتـم-__-

یکی ایـنـو جـمـع کـنع/:

دخترا جمیعا چشا بسه

مـن پـسـرم-__-
(04-02-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 20:44)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 20:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ایـنـو جـمـع کـنع/:

دخترا جمیعا چشا بسه

مـن پـسـرم-__-

منم خرمDodgy
خوب ماکان جوگیره
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
یه مدیری این عوضی رو ببره
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
شما دو نفر نمی تونید برید توی پ خ صحبت کنید
farzam bidad

makan madareto sag gaied
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(04-02-2014، 20:49)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 20:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ایـنـو جـمـع کـنع/:

دخترا جمیعا چشا بسه

مـن پـسـرم-__-

منم خرمDodgy

خـو هـسـتم-__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان