امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 217

(05-02-2014، 12:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:50)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه اخلاقش با منم تغییر کرده -__-
اع!
حالت خوبه؟
اتفاقاً اخلاق تو عوض شده
من بت سلام کردم جواب سلام ندادی تقصیر منه؟
(05-02-2014، 12:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از کلی گشتن بالاخره آواتاری که دنبالش بودمو از تواینستراگرامه شاهین پیدا کردم. راستی من تو آخرین پسته رادیو فردا تو فیس پوک اول شدم Big GrinBig Grin خودم باورم نمیشهShy
حالا یعنی چی!؟؟؟!!!!!!!!!!!!Rolleyes

هیچی باو. این شکلکرو خودم اختراع کردم. دقت کردین `__`
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
سلامی بعد از یه مدت طولانی =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(05-02-2014، 12:54)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:50)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه اخلاقش با منم تغییر کرده -__-
اع!
حالت خوبه؟
اتفاقاً اخلاق تو عوض شده
من بت سلام کردم جواب سلام ندادی تقصیر منه؟
(05-02-2014، 12:51)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از کلی گشتن بالاخره آواتاری که دنبالش بودمو از تواینستراگرامه شاهین پیدا کردم. راستی من تو آخرین پسته رادیو فردا تو فیس پوک اول شدم Big GrinBig Grin خودم باورم نمیشهShy

من جواب سلام ندادم؟؟ کی؟؟
ببخشید حتما ندیدم
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

این پسره خدایی قیافش شبیهه سینا تو اوای باران نی ؟

سلام ایسان و مهراوه .. ): !!
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
سلام فاطی ^___^
بچه ها؟؟؟
میشه منم بشینم رو صندلی داغ؟؟
آخه یه مدت پسر اسپرت! هم نشسته بود!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(05-02-2014، 12:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع لازم نی!
خودم با دقت خوندم متوجه شدم!
باریکلا!
(05-02-2014، 12:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

OK!
آرررع!
خودم متوجه شدم!!
ببخشید!

نکنه--شده باشم!25r3025r30

ببخشید^_^
شما بزرگ مایی^_^
من دوست دارم^____________^

|: ! نکنـه!؟ واقعـآ!؟

فـدای شُمـآ ^_^ !!

منم دوست دارم ^_^ !

شمـآ خـواهـرزاده ی بنـده ای ^_^ !!
نه--نشدم!
امکان نداره!
من خودمم!
من بیشتر دوست دارم!
اع خالمی؟!

آرع (: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 217
(05-02-2014، 12:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:54)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم تورو یادمه:|

کیـم!؟ |: یکـی از حـرفـآمو بـوگـو !! |: :|

(05-02-2014، 12:55)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــآم . . ): Angel

سلـآم (: !
فقط اسمتو یادمه2mo5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2014، 12:57)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پسره خدایی قیافش شبیهه سینا تو اوای باران نی ؟

سلام ایسان و مهراوه .. ): !!

نگاره خرابه. معلم آی ام سی ما با شوهره بیتا مو نمی زنه. همش سره کارش میگذاریم.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Apathetic
آرمینا خوبی دخدر خالع ؟؟؟! =)
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان