امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 14:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
یکی اینجاست خیلی برام آشنا میزنه!!!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

من میشناسمت
مهرآوه ای دیگع
نه بابا!
خودم نمیدونستم!

تو کیستی!؟؟
سریع بوگو؟؟؟>_______<
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 252
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
سلام آرمینا:cool:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 252
اووف ..

یخمکـ شدم |:

سلآم .. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A ، இFATEMEHஇ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(05-02-2014، 14:29)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناهار خوب بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]rF@N£
؟! Big Grin
[/b]

گود. پری دیوانه شده.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(05-02-2014، 14:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود عزیزان. برم ناهار بخورم

Auf Wiedersehen

به مغزتون فشار نیارید آلمانی بودBig Grin

برگشتم. میشه خداحافظی

Hallo
این هالو نیستا این سلام به زبان المانیBig Grin
گفتم یوقت اشتباه نگیریدBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ERF@N ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان بــهت حــسودیــم شــدا 0_o
{{:

چراع عشقم!؟ |:

آخــه داداشــات هــواتو دارن |:
(:

ما مردین مگع ابجی >ــــ<

Big Grin
نــه بــاو 0_o
(05-02-2014، 14:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان بــهت حــسودیــم شــدا 0_o
{{:

چراع عشقم!؟ |:

آخــه داداشــات هــواتو دارن |:
(:
تآرآ بازم خوبه تو شوووور داری -_-
داداش داری -_-
بچه داری -_-
خواهر زاده داری -_-
من نع بابا نه داداش نع خواهر نع مامان -_-
من چی پُ ؟ |:
p336
شــوور دارم؟! 0___o
یــنی مــن خــواهــرت نــیســم؟! 0__o
چرا چرا هستی ^_^
از دهنم در رفت |:
تو رسما خواهرمی (((((((((((((((((((((:
نداری؟ |:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو دو بشقاب ماکارونی خوردم. بدرود

نتـرکی؟! |:

نوش جـونت -__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 252
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ERF@N
(05-02-2014، 14:32)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود عزیزان. برم ناهار بخورم

بعدا بیـــآ توصیفش کن بگو چ مزه ای بـــود!Big Grin

عالی. سیب زمینی ته دیگی داشت. فوق العاده ترد و شکننده بودنSleepy

وآآآآی
منـــــــــــــــن مــووخواآآم!
نــــع ت دوروغ موگوویی!
خیلیم بد مزه بـــود!^.^
|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
یکی اینجاست خیلی برام آشنا میزنه!!!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

من میشناسمت
مهرآوه ای دیگع
نه بابا!
خودم نمیدونستم!

تو کیستی!؟؟
سریع بوگو؟؟؟>_______<

اینجانب Mohammad 77 هستم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:33)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف ..

یخمکـ شدم |:

سلآم .. !

|: Me tO !!

سلـآم (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 252
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان