امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 14:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود عزیزان. برم ناهار بخورم

Auf Wiedersehen

به مغزتون فشار نیارید آلمانی بودBig Grin

برگشتم. میشه خداحافظی

Hallo
این هالو نیستا این سلام به زبان المانیBig Grin
گفتم یوقت اشتباه نگیریدBig Grin

هالو اسپانیاییه. به معنیه درود.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
آگهی
سلآم(:
من برگشتم(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
خوبی ملینا؟؟

سلآم فرزام
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
[align=center][color=#FF0000][b][i]ایسان من کسیم که با احمدرضا رو اعصابت میرفتیم گفتگو697071
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 253
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
بله مامان کاری داشتی؟! Big Grin Tongue

مهراوه با تو ام! Tongue
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:30)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا من و نمیشناسی رو اعصاب روت

|: نـه به خـودا !! /:

تو کیستی!؟ /: |: نشـونی بـده -__-

(05-02-2014، 14:30)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن من از آوآتآرت میتـــــــرسمp343

|: خـودمم میتترسم !! :|

(05-02-2014، 14:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بات قهرمcry girl

با مـن !؟ O_o چیـرا!؟ S:

پــــس بعوضش^.^
|:
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آیسانT_T
بام حرف نزنcry girl
دلم رو شیکوندی برو حالشو ببرcry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:31)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Auf Wiedersehen

به مغزتون فشار نیارید آلمانی بودBig Grin

برگشتم. میشه خداحافظی

Hallo
این هالو نیستا این سلام به زبان المانیBig Grin
گفتم یوقت اشتباه نگیریدBig Grin
میخواد بگه منم آلمانی بلدم -_-
فهمیدیم بـــــــــــــــــــآو -_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدافظ بکس
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:32)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:21)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا بیـــآ توصیفش کن بگو چ مزه ای بـــود!Big Grin

عالی. سیب زمینی ته دیگی داشت. فوق العاده ترد و شکننده بودنSleepy
وای |:
(05-02-2014، 14:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چرا هستی ^_^
از دهنم در رفت |:
تو رسما خواهرمی (((((((((((((((((((((:
نداری؟ |:
^___^
نــه بــاو 0__o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: