امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 13:21)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 13:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

8 تـا مُـدیـر !! |:

لـآاقـل اول اسمشـو بگـو |: !!

جـان مـن |: بهـش هیچی نمیگـم :| !!

شاید من بَد برداشت کردم ؛ بیخیال ..

|: بیخیـال ؟! راحـت !؟

هـع |: مـن خیلـی خیلـی حـرصم گـرفتـه |: !!

دلیـلشـو بفهمـم خیلـی خـوب میشـه کـه چـرا صـآبـر نخـواست !

بیخیـآل |: ! . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 9
آگهی
(11-02-2014، 13:22)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 13:22)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد...Undecided

پس چرا نمیری بخوابیHuhHuhExclamation

مشکل دارمBig GrinBig Grin
تو خسته نیستی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 9
(11-02-2014، 13:21)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم هزیون میگم ؟؟
حاله تو خوب نیست

اتفاقا امروز حالم خیلی خوبهShyRolleyesRolleyesShy
(11-02-2014، 13:22)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه جواب منو تو پیام خصوصی بدی

نیاز نیست دیگه ؛ لغو کردم !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
امروزرودوراعصاب معصاب نيستم!
به قول پري امرواعصاب من زيردرخت البالوگم شدع!
باعشع توبروشارژ بگيرخودت بزنگ!
مجبوريدبريدراهپيمايي؟
حالاچي دادن؟!
ايس پك!
چه كنم زدست توع!
بروبچ خاطره ترسناك دارين؟!
امشب بادوستام ميخوام برم جن بازي!
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(11-02-2014، 13:22)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 13:20)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 13:18)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★★ CHRISRONALDO ★★★
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عليكي گفتيم امضاخوشگله!

سلام! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چه مذحك!

چرا؟؟؟
Goodbye Flashkhor...
(11-02-2014، 13:23)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 13:22)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد...Undecided

پس چرا نمیری بخوابیHuhHuhExclamation

مشکل دارمBig GrinBig Grin
تو خسته نیستی

نه فقط پاهام شکته همین
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
(11-02-2014، 13:24)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه جواب منو تو پیام خصوصی بدی

نیاز نیست دیگه ؛ لغو کردم !

دستت واقعا درد نکنه بعضی ها عقده این سرما کاربرا خالی میکنن ممنون حرفمو زمین ننداختی
دلم ميخوادشروروربگم!
ولي نميشع!
ايس پك به نظرتوازبين اين دوتاكلاس كدوم وبردارم؟
خلاقيت!
فيلم نامه نويسي!
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
خدآفظ همگی ! (:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان