امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(15-02-2014، 14:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:33)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی جدید^_^
وایییی^_^
خعلی خوجالم^_^
زیست و زمین 86.68 زدم^_^
گفته بود باید بالای 70 بزنید^_^
سلام ب همه^_^
فیزیک ر**م^_^
o__o

O__0

درسـت میبیـنم !!!

^_^ عسـل خودتی!!
اره درست میبینی!! 0.0
خودمم!!!=)
چرا باید خودم نباشم؟؟:|
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
چشم ترکید=|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
Hal nemide man beram?
گــفـتگـوے آزاد 【81】 16
(15-02-2014، 14:34)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی داش داد میــزد سـلآم

سـلآم دوسـ ـته عزیـــز

منظورت من بودم؟؟؟؟

فکـــ کنم اره ...
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-02-2014، 14:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم ترکید=|

چرا؟؟؟؟ # ـ #

شکلک جدید خلق کردیم !
# _ #
Goodbye Flashkhor...
سلااااااااااااااااااااام به همگی
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-02-2014، 14:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:34)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی داش داد میــزد سـلآم

سـلآم دوسـ ـته عزیـــز

منظورت من بودم؟؟؟؟

فکـــ کنم اره ...

پس سلآم.....
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(15-02-2014، 14:37)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:33)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی جدید^_^
وایییی^_^
خعلی خوجالم^_^
زیست و زمین 86.68 زدم^_^
گفته بود باید بالای 70 بزنید^_^
سلام ب همه^_^
فیزیک ر**م^_^
o__o

O__0

درسـت میبیـنم !!!

^_^ عسـل خودتی!!
اره درست میبینی!! 0.0
خودمم!!!=)
چرا باید خودم نباشم؟؟:|

خیـلی وخت بود ندیده بودیـمت .... فراموشتـــ کرده بودیـم

!

یه سر به ایـن موضوع بزنـید !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88744

نظر و سپـآس یادتـون نره ...

حتی شما دوستـ عزیز ( عسـل و ... )
(15-02-2014، 14:39)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 14:38)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم ترکید=|

چرا؟؟؟؟ # ـ #

شکلک جدید خلق کردیم !
# _ #
از بس همه جا صورتیه =|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
این جوابش چی میشه??
در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟Big GrinBig Grin
معماست<<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان