امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

هـــــــــــــــــی خاک به سرم این چه موضوعیه؟ 0_0
چه بی ادبی بوده یارو 0_0

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نوچ نوچ نوچ 0_0
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(15-02-2014، 17:55)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:53)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها احمد عنترو ندیدید؟؟؟

(15-02-2014، 17:53)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:52)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــلام ب همه>چطوریـــــــد؟

سلام عاطی(:
چخفرا؟؟؟؟

هیچی|:

چیشد؟
باهاش با احمد بد شدی؟
هیچی ن
 سپاس شده توسط Navisa.
(15-02-2014، 17:52)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:50)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:47)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:45)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:42)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبرای خوب
دارم یکی یکی بچه هارو پیدا میکنم^______-
واقعا!!!!
پس چرا من هیچکی رو پیدا نمیکنم -______-
نورا اگه یه دوست با معرفت پیدا کردی که یادی از ما کرد
سلام منم بهش برسون

تو خودتو ناراحت نکن(:
خودم حسابشون رو میرسم^______-
از این که هوامو داری ملسیTongue
خب حالا کیا رو پیدا کردی
تا حقشونو بزارم کف دستشونSleepy

بیتا--کیانا-احمد رضا-امیرحسین-عاطفه-شکیلا فعلا اینا -_____-
اره نورا منم اینا رو یافتم ^_____^
خوشبختانه با اینا کار ندارمTongue
اینا بامرامن:cool:
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، First Star ، † αƖιєη †
(15-02-2014، 17:55).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:54).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تپنت باشعپر/:

چنم ؟ا=
تپنت باشعپر/: تپنت باشعپر/: تپنت باشعپر/:
تپنت باشعپر/:
عفشه چنم ؟ا=
گــفـتگـوے آزاد 【81】 36
سـلآمـــ ـ ـ ـ .. هـَـمه ی دوسـتآنٌ ...

موناع گفـتی موضوع خوب بآید بدی ... دادم دیــگـ.ه

برو ببیـن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88744
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη †
(15-02-2014، 17:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم احمد ادميزاد يا گوسپند ؟ -__-
احمد بزغاله:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، !~IмДи~!
(15-02-2014، 17:54)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام سلام ^_^

اول از همه بگم فاطی نویسندگیت مبارک عشقی (((:
سحر جووون عزیزم (:
آجی جونی (:
نویسندگی تو هم مبارک (:
سلام اجی گلی ^_____^
مرسی فدات....
ایشالله یه روز همه باهم مدیریتمونو جشن بگیریم=)

خب چه خبرا
فدا مدا ^_-
ایشالــــــله ^.^
سلامتی رهبر (:
خوبیع؟ (:
دلم برات تنگولیده بود (:

(15-02-2014، 17:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام سلام ^_^

اول از همه بگم فاطی نویسندگیت مبارک عشقی (((:
سحر جووون عزیزم (:
آجی جونی (:
نویسندگی تو هم مبارک (:

مـرسـی^__-

کـم پـیـدایی-__-

دلم واست تنگیده بود|:
خارش میکنم (:
مسافرت بودم |:
من بیشتر -_-
خوبیع؟ (:
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-02-2014، 17:58)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:56)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم احمد ادميزاد يا گوسپند ؟ -__-
احمد بزغاله:

من با اون بزغاله كار ندارم
گــفـتگـوے آزاد 【81】 36
(15-02-2014، 17:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:52)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 17:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه-_-

انـقـد بـه امـضـام گـیـر دادن کـه بـاید عوضش کنم-_-

ولی بـعـدا دوبـاره میزارمش|:
عوضش نکن =(
امضات خیلی باحاله که :/

آرع.لری استایلینسونه(=

آخـه بـخـاطر اینکه اعصابشون خورد میشه و ناراحت میشن و یادش میفتن و این چرندیات|:

(15-02-2014، 17:52)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام=َ|

نـیـایـش(=

به درک بزار خرد بشه
مگه به حرف مردمهDodgy
خوشت اومده اینو بزاری و به هیچکی هم مربوط نیس
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-02-2014، 17:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآمـــ ـ ـ ـ .. هـَـمه ی دوسـتآنٌ ...

موناع گفـتی موضوع خوب بآید بدی ... دادم دیــگـ.ه

برو ببیـن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88744

موضوعات نويسنده بايد عكس دار باشع -_-
گــفـتگـوے آزاد 【81】 36
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان