امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

هـــــعی |:

هِــــــــــــــــــــلو ^.^
|:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη †
آگهی
(15-02-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین تحویل نمیگیری؟

پ خ ریخته روم !!!! چیزی گفتی ؟
خوبی؟
چ خبرا؟
ببند اون پ خ رو خب
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-02-2014، 19:02)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت من نویسنده کجاشم 0__0 ؟؟
چیکار کنم نویسنده شم ؟؟ :|
موضوع بده ! انلاین باش ! اسپم نده !!!!!! همین 3 تا کافیه Heart
(15-02-2014، 18:50)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خدافس
ALON BOYفقط یکمانصاف داشته باش

دارم من برا 1 اسپم اخطار ندادم چند اسپم حذف کردم لینک اخریشو دادم دیگه باید چی کار میکردم بااااااااااو

کجا بیشتر موضوع بدم :|؟؟
من اصلا اسپم نمیدم :| انلاینم که هرروز هستم :| !!
تو بخش مورد نظر Heart
شاید کسایی بودن که شرایطشون بهتر از تو بود !!! اگه گ آ میخوای نویسنده شی وللش سرتو درد نیار

موضوع از کجا بیارم :| یه سایت میدی بهم :| ؟؟ میخام برا انجمن تصاویر دیدنی یا اخبارشم مثلا :|
به موضوع هام سر میزنی .. ببینی چی کم دارم :| ؟؟
من کلی وخته اینجا عضوم میخام نویسنده شم :|

تصاویر دیدنی نه ولی اخبار که همه جا ریخته !!!! تک ناز . پار ناز . ایران ناز و .....
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
دلتـون اومـد همینکـه مـن رفتـم نسخـه بـزنیـد ؟!

هـع

فـآطمـه خبـر دارم بـرات >____< جیـغ |:

فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه

فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه

فـآطمـــــــــــــــــــــه >___< !!

|: جـواب منفـی بـود :|

من سـآلمم فـآطمه >_< جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

واییی |:

وقتی دکتر گفتااااا |: من سرم ویری ویری رفت و افتادم |: !!

-___- فاطمه باور نمیشه فاطمه وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 62
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη † ، τοxικ ، இFATEMEHஇ
(15-02-2014، 19:03)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:47)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

13 نفر0_0
فاطی؟؟؟
تا حالا سابقه داشته؟

هـاع

نـع |:

(15-02-2014، 18:48)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی نرووووووووووووووو >__<

سلآم فاطی (:

مـیـخـتـرا(:

خـدافس|:

فاختی برو :| خدافس :| !!

میخترا به من نگو فاختی بم بگو ممد :|

ممد به منم نگو میخترا بگو قیتاس ^__-

بـاشـه قـیـتـاس(:
(15-02-2014، 19:03)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:01)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین تحویل نمیگیری؟

خوبی؟
چ خبرا؟
ببند اون پ خ رو خب

مرسی داش تو خوبی ؟ شنیدم عقد کردی ؟ Blush راسه ؟
 سپاس شده توسط hamid ♥
(15-02-2014، 19:00)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا اسم شوخرم جاستینِ ^______________^

این جاستینه که الان حرف میزنه .. اینجا انلاینه 0__0 ؟؟
تو کی شوخر کردی من نفهمیدم ؟؟ 0__0 ؟؟ چرا من نیومدم عروسیت >__< ؟؟
خواستم بگمآ نزاش |:
گفت بعدا همه رو سورپرایز کن |:
(15-02-2014، 19:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:02)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:54)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع بده ! انلاین باش ! اسپم نده !!!!!! همین 3 تا کافیه Heart

دارم من برا 1 اسپم اخطار ندادم چند اسپم حذف کردم لینک اخریشو دادم دیگه باید چی کار میکردم بااااااااااو

کجا بیشتر موضوع بدم :|؟؟
من اصلا اسپم نمیدم :| انلاینم که هرروز هستم :| !!
تو بخش مورد نظر Heart
شاید کسایی بودن که شرایطشون بهتر از تو بود !!! اگه گ آ میخوای نویسنده شی وللش سرتو درد نیار

موضوع از کجا بیارم :| یه سایت میدی بهم :| ؟؟ میخام برا انجمن تصاویر دیدنی یا اخبارشم مثلا :|
به موضوع هام سر میزنی .. ببینی چی کم دارم :| ؟؟
من کلی وخته اینجا عضوم میخام نویسنده شم :|

تصاویر دیدنی نه ولی اخبار که همه جا ریخته !!!! تک ناز . پار ناز . ایران ناز و .....

دست ناز . خزناز .. :| اینا چی ؟؟
باخشه میرم دنبال خبر :|
چن تا موضوع بزنم ؟؟ :/
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-02-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:03)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین تحویل نمیگیری؟

خوبی؟
چ خبرا؟
ببند اون پ خ رو خب

مرسی داش تو خوبی ؟ شنیدم عقد کردی ؟ Blush راسه ؟
مرسی
نه
کی گفته؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-02-2014، 19:02)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا اسم شوخرم جاستینِ ^______________^

هاع O__O  ????

مـن کـی مـزدوج شدمـــ ...

alone boy دادا دیـدی >؟؟
چـــــــــــــــی؟ 0_o

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان