امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

بای!.!
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، T A R A ، Mohammad 77 ، hamid ♥ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
ديگه هيچ رابطه اي بين منو ايسان نيست:|
فك كرده بچه بازيه:|
خدافس
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 16:49)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:43)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Jastin
داش من ديگه داري زيادي ميخندي:|
مواظب حرف زدنت باش:|
فقط جهت اطلاع:/

1 ! دوسـت دارم بخـندم
2 ! به خودم ربـط داره چقدر حرفـــ بزنم ... هر وقـت به تو چیزی گفتـم جفـت پا بِـپَر وسط
فقط واسـه تذکّـرات ... )) ))) )))) :

شترم زياد ميخنده:|
انگار همه چيزو به خنده گرفتي :|
بپا رو دل نكني:|
فقط جهت اطلاع:|

شتـر دهنشم همیـشه بازه )) : !×!×!×!
1>>2 . ارع همـه چیـو به خـنده گرفـتـم ... !×!×!×!
تـو فکـره خـود بآش فـَـک درد نگـیری ... !×!×!×!
واسـه تذکـر ×××× یادتـ باشه تـو کآر مردمــ دخـآلـت نکـن ×××× تا نگـفتیم جسد . نپر وسط ×××
حـوصـله بحـث ندآرم .. به پآم نچپیـچ // بخـوام بپیتچونمت بآبامم نمیتونـه جلومو بگیـره ××××
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 17:00)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:56)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:52)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنو میخوای -_____-
اونهمه بت دادم -_-

گُـراز وحشی خـوبه به نظرت!؟ O_O

من هیولا نیستم جالبـه!؟ |||:

فقط اون فیلتره باحال بود با میخوام با زندگی بجنگم /: !
من هیولا نیسم ب اون قشنگی :|

بیا 
˩ï£ê α ˩ïê

زندگی ی دروغه-_-

ایننننننن خوبه ^_^ !! (;

دستت طلا فـرزام آقا ^_^ ! هوممم
-_-
˩µñÐêαÐ ɢïя

دختر ارواح -_-
این بهتره |:

همین خوبه >__<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 156
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77 ، T A R A
سَلـــــــــام ^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
حوصلم پوکید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Thyme
(17-02-2014، 16:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ωـلاҐ

ایــش !! |:
^_^

خــوبی؟! (: |:

مرسی Big Grin

چطوری
تــو چــطوری؟! |:

(17-02-2014، 17:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس

هـــومممم!!!
خــدافض ! (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 156
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77
(17-02-2014، 17:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس

ب سلامت |:

من همه چیرو به بچه بازی گرفتم آرع !! |: دوست دارم به بچه بازی بگیرم !!

من از اول بهت گفتم تو گوش نکردی و قهر کردی و منم مجبور شدم قبول کنم !!

عصرت خوش !!

راه باز جاده دراز !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 156
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، T A R A ، Mohammad 77 ، !~IмДи~!
برین عکسمو ببینین:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 156

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(17-02-2014، 17:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ωـلاҐ

ایــش !! |:
^_^

خــوبی؟! (: |:

مرسی Big Grin

چطوری
تــو چــطوری؟! |:

خوبم Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان