امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 19:29)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:21)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت
فعل معکوس بود=/
(14-03-2014، 19:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما چی کار کنیم؟
شماهنوز عیدی تو ندادیا>ـــــــــــــ<
(14-03-2014، 19:22).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:18)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فردا نمیرم مدرسه>ـــــ<
خُب فردا منم نمیرمDodgy
فردا هیچکس نمیرع....
فردا جمعس!!!
فقط شفا...Angel
(14-03-2014، 19:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن مـیـرم!دلـم واس دوستام تنگ میشه!
منم باید برم و گرنه مدیرمون...
دوستارو که بیخیال
صبابود که اونم داره میره کیش
هعیی...خدا از زبونت بشنوع!!!
هرکی گفتع من ک شفاع نگرفتم...همچنان در دیوانگی ب سر میبرم
آگهی
(14-03-2014، 19:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آندریا و داداش آرین سلام(:

چ خبرا ؟
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
(14-03-2014، 19:31)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:28)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوباره

آندریا اسم اصلیته؟
اوهوم
آقا جان من چه جوری بگم.من حتی از ساینا هم تنها ترم.یعنی به یه عبارتی کسی رو ندارم.crying
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
(14-03-2014، 19:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دآره!ایناهاش کنار من نشسته!سلام کن به عمویی(:

قـراره باهم بریم سینما همه رو بترسونه تنهایی تو سینما کیف کنیم^_-

منم میام فآطی=))
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 19:31)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:29)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساینا نترس جن وجود ندارهAngel

میمردی از اول بگی؟؟؟
روحم پرواز کرد دوباره برگشت:|
توراه گم شد:|

ای کاش پیدا نمیشد از دست راحت میشدیم!

دهنت سرویـــــس!!!
دزدیدندش:|
من روحمو میخواااااااااممممممممcrying
تصویـب شد دو تا عکس میزارم ...

حـمله کنید به سمتـــ عکس از خود و اتاق خود ...

بریم اپلود کنیم .. Heart
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام ! :|
گــفـتگـوے آزاد 【89】 14
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★ ، *Nafas*
(14-03-2014، 19:33)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا جان من چه جوری بگم.من حتی از ساینا هم تنها ترم.یعنی به یه عبارتی کسی رو ندارم.crying
من هستم
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(14-03-2014، 19:30)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 19:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صورتی ها سلـآم(-_-)

مرضیه(:

اَهــورآ(:
چطوری؟

خوبم(:
تو چطوری?
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان