امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(14-03-2014، 20:13)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:12)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

درود بر شماSmile
خوبید؟

ممنون (:
شما خوبید؟
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
آگهی
(14-03-2014، 20:10)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی عیدی من کو؟؟؟؟
لوک رو بهم عیدی بده!!!
مـن لـوک رو یـه ثـانـیـه هـم بـه تـو قـرض نمیدم!برو خـجـالـت بـکـش!به زین میگم-__-

(14-03-2014، 20:11)♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Directioner girl خوبی؟
چه خبرا؟Big Grin
دوست قدیمی^_^
سـلـامـتـی(:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(14-03-2014، 20:14)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:10)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:09)پوری ومپایر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:05).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت نمیاد !!! از همه سوال کردی اخرین باری که **** شدین کی بود |:
این یعنی...حش**....

اوه اوه اوه یادم اومد امیر هههههههههههههBig Grin
دهنت سرویس ههههههههههههههههههههه
الان یه جوری به این رها بـــفهمون Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

این رها منو تورو درس میده خودشوزده ب اون راهBig GrinBig GrinBig Grin
امیر اتفاقا دیششب خیلی خیلی ....... بعد قرار شد ک ی نفر......Big Grin
حالا بعدا تو پ.خ بهت میگم داداBig GrinBig GrinBig Grin
من باس برم بیرون!
بچه خدافسیــــــــــــWink
امیرBig Grinبای
بدون من یه نفرو ..... Big Grin خیلی نامردی |: بای داش Big Grin
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، پوری ومپایر
(14-03-2014، 20:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـکـتـه نـاقـص زدم!/:
احــمـــت؟؟؟:p325:
تــو تـو بـه چـه جـرئـتـی بـه شـوهـر من چنین حرفی زدی؟>_<
بـیـشـخـورcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=95684
حـسـابـتـو مـیـرسـم-__-تـو مـُردی-__-

فاطی نفس عمیق...
اروم!^__^
مگه لویی شوهرت نبود?Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~
هوووووووی پوری!!!
تعارف نکنیاااااع...چن تا چیز دیگع بچسبون
بگو دیگع الان مخ من درگیر میشعcrying
crying
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، پوری ومپایر
ســلام!! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 32
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot ، ~KiAηA~ ، M.K.N ، ✘v!☻lent girl✘ ، *Nafas* ، پوری ومپایر ، ★~Ѕдула~★
آخرین دفعه ک گا**؟ههههه؟
آرع؟
 سپاس شده توسط پوری ومپایر
(14-03-2014، 20:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:10)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی عیدی من کو؟؟؟؟
لوک رو بهم عیدی بده!!!
مـن لـوک رو یـه ثـانـیـه هـم بـه تـو قـرض نمیدم!برو خـجـالـت بـکـش!به زین میگم-__-
منم به لو میگم...یه کتک مشت ازش بخوری!!!
(14-03-2014، 20:14)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 20:12)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-
اع!
ماکان...
خوبی؟
کم پیدایی...
من دارم میرم
خدافض داداشی

ممنون آبجی (:
هستم ولی خستم (:
بیشتر تو فیلم و سینمام کم میام گفت و گو (:
باشه (:
مواظب خودت باش(:
بدرود(:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط *Nafas*
سلام تارا(:
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان